Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14552124 www.bgdnes.bg

Бившата премиерша Линда разкри отношенията си с Кирил Петков и призна, че най-много обичат мусака

Линда, съпругата на бившия премиер Кирил Петков, повдигна завесата на отношенията в семейството им. На въпроса как се справя с всички коментари и нападки по адрес на фамилията им тя зае категорична позиция. В момента канадката се радва на собствения си успех след спечелването на готварското предаваме "Мастър шеф" и излизането на първата й авторска книга.

"Ние с Кирил сме отделни хора. Подготвях книгата повече от година. През това време все се случваше нещо в политиката. Винаги е така. Готвенето е моята работа, моят живот. С децата приготвяме тези рецептни, които са в книгата. Направили сме снимките с много любов. Моето семейство е нещо отделно от животът на Кирил", казва Линда в предаването "Тази събота" по Би Ти Ви.

Реклама

Кулинарката започва да готви, когато се мести от Канада в Белгия и остава сама със съпруга и детето си. За да ядат разнообразно, Линда се научава на различни рецепти.

Съпругата на Кирил Петков сподели още, че най-любимото й българско ястие е мусаката и често приготвя такава за вечеря у дома.

Реклама

Четете още

ГОРДОСТ! Кирил Петков се хвали с първата книга на Линда

ГОРДОСТ! Кирил Петков се хвали с първата книга на Линда

Киро и Линда на Рилския манастир за празника

Киро и Линда на Рилския манастир за празника

Реклама
Реклама
Реклама