Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14571919 www.bgdnes.bg

Къро сменял охраната през месец, всички били боксьори

Личната охрана на убития Къро се е сменяла през месец. За целта мъжете, които трябвало да пазят Красимир Каменов пътували до РЮА, а след като им свършела едномесечната "смяна", се връщали у нас. Охранителите са набирани основно от боксов клуб. От там се оказва, че е и  Деан Генов - убитият бодигард Къро, който заедно с него беше застрелян миналия четвъртък сутринта в Кейптаун. Тесен кръг от хора в град Оряхово знаели, че Деан охранява Красимир Каменов в РЮА.

Деан не е вдигал телефона си и от четвъртък, не е отговарял на съобщения в социалните мрежи. Никой не се е свързвал с него след престрелката, казват и други негови приятели. Убитият бил част от управителния съвет на боксов клуб, чийто адрес съвпада с адреса една от основните фирми на Красимир Каменов – Къро СЛАТИНА-КЪРА.

Реклама

Председател на боксовия клуб е Валентин Давидов, който е сред най-приближените хора на Къро у нас и шеф на охраната му.

В четвъртък сутринта Деан откарал децата на Каменов до училището с бус. Когато се е прибирал в имението, вратите в двора са се отворили. Точно в този момент убийците нахлуват с тежък брониран джип, блъскайки буса навътре в двора и помитайки вратата. След това бързо откриват мишените и ги разстрелват.

Трупът на Къро е намерен с вързани зад гърба ръце, стегнати със свински опашки.

Съпругата му, икономката и бодигардът били закопчани с белезници, съобщиха медиите в Кейптаун.

Нападателите били в униформите на ДЕА - това обяснява защо Каменов и близките му са се оставили да бъдат вързани и закопчани. След това, проснати по очи, са разстреляни от упор.

Интересното е, че въпреки събарянето на входната врата съседи на Каменов разказват, че не са чули нищо. Смята се, че убийствата са били извършени с оръжие със заглушител. От полицията в Кейптаун не разкриват подробности за престъплението. Знае се само, че за него няма задържани.

Четете още

Български спец ще нищи убийството на Къро

Български спец ще нищи убийството на Къро

Къро оцеля във войната между ВИС и СИК, но сега не му се размина

Къро оцеля във войната между ВИС и СИК, но сега не му се размина

Вижте къщата, където е убит Къро!

Вижте къщата, където е убит Къро!

Къро убит като Бай Миле

Къро убит като Бай Миле

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама