Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14575098 www.bgdnes.bg

Братът на Мис България Роси Иванова е арестуваният културист

Здравенякът има дете от чалга певица 

Подозират Иван, че е скачал върху коли на пътя Русе - Варна 

Братът на Мис България 2005 Роси Иванова е арестуваният в шадраван в Русе културист.

33-годишният Иван Иванов стана изключително популярен в социалните мрежи, след като скача във водата пред общината в дунавската столица, разкъсва си тениската и отказва да се подчини на полицейско разпореждане. Затова се налага пристигане на барети, които успяват да го хванат след тичане, просват го с електрошок и му поставят белезници. Всичко се случва пред очите на стотици граждани, които смаяно снимат с телефоните си.

Русенци масово описват Иван като добър човек, който не е посегнал на никого, но напоследък действията му са необясними. Подозират, че културистът е човекът, който беше заснет наскоро да скача върху коли на главния път Русе - Варна. Тогава румънка пусна клип от видеорегистратора на колата си, на който се вижда как гологлав мъж, който поразително прилича на Иван, изскача на пътното плато, принуждава шофьорката да намали и се метва върху капака.

Реклама

Преди години братът на Роси Иванова имаше връзка с фолкпевицата Паула, която му роди момче. Изпълнителката и миската постоянно пускаха снимки от общите си забавления, като най-често фотосите бяха от нощни заведения.

След това се разнесе слух, че Паула хванала любимия си Иван да й изневерява с доста по-младо от нея момиче и взела решението да се разделят.

33-годишният мускулест мъж привлече вниманието като състезател в категория класически културизъм. Иван е и републикански шампион за младежи през 2009 година. Носител е на много медали от държавни първенства по класически културизъм.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама