Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14587242 www.bgdnes.bg

Ивайла Бакалова: Мои познати са чули, че Борисов е казал, че ще ни приключи

Манекенката, която даде показания по аферата "Барселонагейт" с нови скандални разкрития

"Това, което се случва в държавата, е ужасно и безпрецедентно. Един човек я държи като заложник на своите собствени интереси - не е един, няколко са. Това заяви в студиото на "Здравей, България" бившата "Мис България" Ивайла Бакалова, която в сряда даде показания по аферата "Барселонагейт". Тя беше определена като ключов свидетел от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. Манекенката обяви, че е била заплашвана, но не се страхува за живота си. Бакалова сподели, че според нея в казуса има финансово престъпление.

Реклама

„Преди две години на мен и моето семейство се случи нещо ужасно”, сподели тя. Тогава бизнесменът, с когото манекенката живее – Веселин Денков, беше задържан по обвинения, че е част от организирана престъпна група, занимаваща се с лихварство. По думите на Ивайла Бакалова е нямало нито един свидетел в защита на тази теза.

„Схемата е кошмарна и се започва от най-ниските нива, за да се стигне до най-високите. Как искаме хората да говорят? Тях ги е страх. Майка ми се страхува за мен”, сподели още бившият модел. „Няколко пъти хора от близкия кръг на г-н Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя, е смело, но имам семейство и две деца”, каза още тя и допълни, че нейни познати са чули, че „Бойко Борисов е казал, че ще ни приключи”. Близките до манекенката обяснили, че това ще се случи рано или късно, защото бившият премиер бил „изключително отмъстителен”.

Бакалова е категорична, че институциите са овладени, и то от години. По думите ѝ партньорът ѝ отказал да плати на по-ниските нива и затова срещу него било натиснато копчето „Enter”. „Той отиде при Цацаров. Имаше среща в КПКОНПИ, за да покаже всички несправедливости и как е изнудван. Беше при Цацаров, за да подаде официален сигнал за изнудване”, подчерта свидетелката по „Барселонагейт”. Тя разкри още, че веднага след разпита ѝ в сряда в един от ресторантите на Веселин Денков са пристигнали на проверка по сигнал от 2010 г. за незаконно притежание на защитени видове птици.

Четете още

Много подгонени, без осъдени политици у нас

Много подгонени, без осъдени политици у нас

Задържаха човек на Петьо Еврото

Задържаха човек на Петьо Еврото

Бившата на Пепи Еврото проговори! Той написал писмото от Мечо Пух до Гешев

Бившата на Пепи Еврото проговори! Той написал писмото от Мечо Пух до Гешев

Прокуратурата: Иван Гешев да поиска ИМУНИТЕТА на Бойко Борисов

Прокуратурата: Иван Гешев да поиска ИМУНИТЕТА на Бойко Борисов

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама