Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14600240 www.bgdnes.bg

ВНИМАНИЕ, ЕРГЕНИ! Свободна щерка хубавица води новият треньор на "Левски"

Исидора е копие на майка си, Саво Милошевич е изневерявал на съпругата

Истинска красавица е дъщерята на почти сигурния нов треньор на "Левски" Саво Милошевич. Сръбската легенда има три деца от първата си съпруга Весна - 22-годишната Исидора и синовете Никола и Борис. Неговата дъщеря е истинска красавица и в Сърбия я определят като най-красивата дъщеря на футболист в страната. Мацката обича да показва предизвикателни фотоси и изкушава феновете със сексапилните си форми.

Доскоро Исидора имаше десетки хиляди последователи в социалните мрежи, но в последно време се е дистанцирала и е паузирала интернет кариерата си. Красавицата е изключително близка с баща си Саво и двамата се виждат при всеки възможен случай. Исидора изглежда е свободна и до този момент не е афиширала сериозна връзка въпреки опашката от желаещи. Дъщерята на Милошевич е наследила красотата на майка си, категорични са в Сърбия. Тя е и футболна фенка, така че нищо чудно в бъдеще да я видим и на стадиона на "Левски". Нейните майка и баща се разведоха през 2015 г. след близо две десетилетия брак. Сега Милошевич има нова приятелка в лицето на виолончелистката Наталия Типсаревич. Красавицата е с 10 години по-млада от бившия футболист, но това изобщо не притеснява двойката. Наталия не си пада много по светските събития, като двамата с Милошевич са се появявали едва няколко пъти заедно на публични места.

Реклама

Саво има имидж на плейбой въпреки дългогодишния си брак. Почти сигурният нов треньор на "Левски" е магнит за жените и винаги е в приятна компания. Въпреки развода Милошевич поддържа добри отношения с бившата си съпруга Весна, като цялото семейство го подкрепи преди финал за Купата на Сърбия, когато бе треньор на "Партизан".

Милошевич загрява за назначението си в "Левски" със сватба. Легендата на сръбския футбол отново показа певчески умения с микрофон в ръка. Саво пя турбохитове пред над 200 гости на сватбата на бившия играч на "Партизан" Неманя Милетич с дизайнерката на шапки Неда Лукович. "Звездата на вечерта беше Саво Милошевич, който в един момент грабна микрофона и изпя прочутия хит "Свири ми, есента идва, дуньо мой", написаха сръбските медии.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама