Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14645945 www.bgdnes.bg

Секси сестра БРАНИ грешника на ЦСКА Турицов

Винаги ще бъда до теб, казва Кристина на Иван Турицов, който пропусна най-важната дузпа

Грешникът на ЦСКА Иван Турицов получи подкрепа от красивата си сестра Кристина. Защитникът изпусна дузпа в последната минута в мача срешу ЦСКА 1948, която се оказа решаваща в битката за титлата. При победа в този мач "червените" щяха да са шампиони, тъй като в последния кръг победиха с лекота "Левски" с 2:0. Безспорно Турицов изживява тежко грешката си и е имал безсънни нощи след изпуснатата дузпа. Повечето фенове на ЦСКА го подкрепиха, а сексапилната му сестра Кристина му изпрати прочувствено послание.

Реклама

"Всеки може да съди и да критикува, когато човек греши. Единствено мога да кажа, че и в добро и зло винаги ще бъда до теб и ще бъдеш моята гордост. Ти беше най-добрият и даде всичко от себе си. Обичам те", казва Кристина.

Красавицата е запалена фенка на ЦСКА и често подкрепя отбора от стадиона. В семейството на Турицов всички викат за "червените", а дядото е сред най-запалените фенове.

"Обичам ЦСКА още от дете - казва самият Турицов. - Цялото ми семейство сме "армейци". Винаги съм мечтаел да играя на този велик стадион, пред невероятната публика. След много труд и лишения сега изживявам мечтата си. Усещам обичта на феновете и съм готов да оставя сърцето си на терена за любимия отбор!"

Срещу "Левски" треньорът на ЦСКА Саша Илич гласува огромно доверие на Турицов и му връчи капитанската лента. Защитникът още не се е отърсил от шока от пропуска и не изигра най-силния си мач. През второто полувреме Турицов се забърка в скандал със защитника на "Левски" Сонко Сундберг и двамата бяха изгонени. По време на мача агитката на "сините" се подиграваше на капитана на "червените", скандирайки "дузпа, дузпа". Турицов бе бъзикан, че може да изпусне и рейса след мача. На излизане от терена защитникът бе замерян с предмети от публиката на "сините", но не се поддаде на провокациите.

Четете още

ЦСКА застава зад грешника Турицов

ЦСКА застава зад грешника Турицов

Турицов: Винаги съм бил от ЦСКА

Турицов: Винаги съм бил от ЦСКА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама