Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14682250 www.bgdnes.bg

Божидар Краев доведе новозеландката във Враца

Нападателят запозна Бруклин с родителите си

Бившият национал Божидар Краев доведе новото си екзотично гадже в България. Половинката му Бруклин пристигна при българския футболист по време на почивката му след края на сезона с "Уелингтън Филикс", научи "България Днес".

Новозеландката дойде няколко дни по-късно от нападателя. Новата половинка на Божката вече бе във Враца, откъдето е Краев. Там се запозна с родителите на любимия си Бойко и Ина Краеви. Бруклин бързо е намерила общ език с майката на футболиста. Двете са се сближили и се разбират отлично. Това е от изключителна важност за играча, който е много близък с майка си.

Реклама

Божидар срещна красавицата и с брат си Андриан, който е футболист на "Левски". Той и приятелката му Михаела ги посрещнаха в апартамента на халфа в София. Божката изненада любимата си с огромен плюшен мечок, с който тя побърза да се похвали. Последните дни двамата са във Ветрен, където семейството на Краев има имот. Футболистът й показа и някои от забележителностите в страната ни.

Краев и Бруклин са заедно от няколко месеца, като това първо разкри "България Днес". Официализираха връзката си през април. Тогава българският футболист показа приятелката си в социалните мрежи. Двамата позираха по време на вечеря с приятели.

Краев бе сам известно време след края на връзката си с тайландката Камончанок. Той и мистериозната му приятелка от Азия бяха заедно няколко години. Връзката им започна след трансфера на нашенеца в датския "Мидтиланд". Половинката на играча го последва и в Португалия, когато Краев игра там под наем.

Двамата влюбени посрещнаха 2022-ра заедно. Оттогава във Враца постоянно се говореше за сватба между Краев и Камончанок. Божката води няколко пъти тайландката в родния си град. Тя се познаваше с родителите му и брат му Адриан. По неизвестни причини в отношенията им настъпи драматичен обрат и азиатската хубавица се върна в родината си Тайланд.

Сега Краев е щастлив с Бруклин. Нещата между двамата явно се развиват бързо, щом вече я доведе в родната Враца.

Четете още

Божката Краев заби нова екзотична мацка след тайландката. Вижте от каква националност е!

Божката Краев заби нова екзотична мацка след тайландката. Вижте от каква националност е!

Тайландката на Краев си хвана нов

Тайландката на Краев си хвана нов

Реклама
Реклама
Реклама