Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14269661 www.bgdnes.bg

Божката Краев заби нова екзотична мацка след тайландката. Вижте от каква националност е!

Футболистът смени тайландка с новозеландка

Бившият национал Божидар Краев има ново гадже. И този път нападателят си падна по екзотична мацка.

След няколкогодишна връзка с тайландка сега футболистът на "Уелингтън Филикс" си хвана новозеландка, научи "България Днес". Новата половинка на Краев се казва Бруклин. Доста прилича на бившата изгора на Божката - Камончанок, забелязаха наблюдателни приятели на врачанина.

Реклама

Краев и Бруклин са заедно отскоро, но вече не крият връзката си. Българският футболист показа приятелката си дори в социалните мрежи. Двамата позират по време на вечеря в местно заведение, споделена с приятели.

Действието на Божката срещна одобрение от съотборниците му в новозеландския клуб, където нашенецът играе. Те го поздравиха за връзката и му пожелаха много щастие с новото гадже. Бруклин сподели същата снимка в стори, като добави няколко сърчица.

Краев бе сам известно време след края на връзката си с Камончанок. Той и мистериозната му приятелка от Азия бяха заедно няколко години. Връзката им започна след трансфера на нашенеца в датския "Мидтиланд". Половинката на играча го последва и в Португалия, когато Краев игра там под наем.

Двамата влюбени посрещнаха 2022-ра заедно. Оттогава във Враца постоянно се говореше за сватба между Краев и Камончанок. Божката води няколко пъти тайландката в родния си град. Тя се познаваше с родителите му и брат му Адриан, който рита в "Левски". По неизвестни причини в отношенията им настъпи драматичен обрат и азиатската хубавица се върна в родината си Тайланд. Тя вече живее там и също има ново гадже. Подобно на Краев и Камончанок е избрала копие на бившия си.

Четете още

Тайландката на Краев си хвана нов

Тайландката на Краев си хвана нов

Божката Краев с гол и асистенция

Божката Краев с гол и асистенция

Краев се раздели с тайландката

Краев се раздели с тайландката

Краев към сестрата на Божинов: Ти си другата част на сърцето ми!

Краев към сестрата на Божинов: Ти си другата част на сърцето ми!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама