Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14725270 www.bgdnes.bg

Цунами избра Слънчака пред Копакабана

Звездата на "Левски" почива в България

Да избереш плажа на Слънчев бряг пред тези в Бразилия, не се случва често. Подобно решение обаче взе звездата на "Левски" Цунами за кратката си лятна ваканция.

Защитникът предпочете да не се връща в родината си за почивката. Вместо това заедно със семейството му се отправиха към Слънчев бряг. Цунами и съпругата му Маяра Миранда се наслаждават на купонджийския курорт заедно с малкия си син.

Реклама

Фамилията се е настанила в един от топхотелите, които са на първа линия. Така не им се налага да се блъскат с опиянените чужденци, с които е известен Слънчев бряг. Цунами и семейството му прекарват по цял ден на плажа. За разлика от София, времето по Черноморието позволява слънчевите бани. Все пак правят впечатление многобройните празни шезлонги в близост до бразилците.

"Наслаждаваме се на дните на това прекрасно място", похвали се половинката на Цунами на последователите си в инстаграм.

Футболистът бе първият, който остави коментар. Чрез него се обясни в обич на двете си любими същества.

"Обичам ви, любими мои! Какви невероятни дни с вас!", написа Цунами.

Бразилецът явно е фен на българските плажове. За втора поредна година той избра да почива на Черно море, вместо да се прибира до родината си през лятото. През 2022-ра Цунами и половинката му бяха избрали далеч по-спокойно място. Тогава изкараха ваканцията си в комплекс край Поморие. Сега заложиха на купонджийска дестинация.

За разлика от Цунами, другите двама бразилци в "Левски" - Рикардиньо и Уелтън, избраха да се приберат до родината си. Веднага след баража с "Арда" за евротурнирите двамата хванаха самолета за Южна Америка. Предстои им да се върнат днес или най-късно утре, за да започнат подготовка с "Левски" за следващия сезон. В София ще ги очаква нов треньор - Николай Костов.

Четете още

Британски сериал показва оргиите на Слънчака, пияни младежи разказват за пиене и презервативи в курорта

Британски сериал показва оргиите на Слънчака, пияни младежи разказват за пиене и презервативи в курорта

Пиленцата от Монако пиукат на Слънчака

Пиленцата от Монако пиукат на Слънчака

Реклама
Реклама
Реклама