Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14774414 www.bgdnes.bg

Капитанът на "Левски" полетя с гаджето

Пламен Андреев с първа почивка с любимата Ася

Капитанът на "Левски" Пламен Андреев полята на крилете на любовта. Буквално. Вратарят и гаджето му Ася Атанасова си подариха панорамен полет с парашут на морето. И дори във въздуха си размениха целувки.

Стражът е в по-дълга почивка от новия треньор Николай Костов заради ангажиментите си с националния отбор за квалификациите за Евро 2024. Андреев получи първата си повиквателна за представителния тим, макар и да не записа нито минута в двата мача с Литва и Сърбия. Затова му бе дадена седмица почивка след лагера на "лъвовете" и трябва да е на линия на "Герена" днес.

Реклама

Пламен използва времето, за да отиде на своята първа ваканция с половинката си Ася. Двамата изкараха една седмица на морето. Заради малкото време младите не заминаха за чужбина, а избраха роден курорт. Там се отдадоха на пълен релакс. А за да вдигнат адреналина, скочиха заедно с парашут.

Андреев и чаровната му приятелка са заедно от около две години. Ася прави впечатление с естествената си красота. Подобно на гаджето си е изключително скромна и не парадира с връзката си с капитана на "Левски". Стои плътно до него и го подкрепя във всеки мач на "Герена". Ася завърши Националната търговско-банкова гимназия, като балът й беше преди месец. Там бе в рокля като на принцеса в тъмнозелено. Сега й предстои да научи дали е приета за студентка.

Няколко дни по-късно бе и балът на самия Андреев. Той го отпразнува веднага след мача с "Черно море", в който "Левски" победи с 2:1. От "Герена" вратарят "скочи" в костюма и отиде да се весели със съучениците си. До него бе и любимата Ася, която след месец ще навърши 19 години.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама