Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14782603 www.bgdnes.bg

Национал по футбол вдигна ТАЙНА сватба, вижте кой е

Петко Христов сключи брак дни след брат си

Ергените в националния отбор по футбол намаляха с още един. Защитникът Петко Христов премина в тима на женените, научи "България Днес".

Бранителят на "Специя" сключи брак с красивата си половинка Ива при пълна секретност. Двамата са подписали преди няколко дни в София. Това е станало на изключително скромна церемония. Присъствали са само кумовете и семействата на двамата. Ива предпочела да не залага на типична сватбена рокля. Вместо това е била с лятна такава в цвят шампанско. Петко е в стилен костюм. "България Днес" разполага с две снимки от големия ден на влюбените.

Реклама

Сватбата на защитника се състоя 14 дни след тази на неговия брат-близнак Андреа, който също е национал. Централният бранител на "Реджина" сключи брак с половинката си Марина в началото на юни. Петко и Ива станаха кумове на младоженците. След това двете двойки бяха на почивка в Кипър. Андреа очаква и първата си рожба. Половинката му Марина е бременна, а коремчето й вече личи.

Петко предложи брак на Ива през октомври. Направи го по особено романтичен начин на красив плаж в Италия. Футболистът падна на едно коляно пред половинката си с красив пръстен в ръка.

"На моя най-добър приятел, най-голямата ми любов и тръпка, най-грижовният партньор в живота и моята половинка - ДА!", написа тогава Ива в социалните мрежи.

Двамата са заедно от няколко години. Връзката им започна, когато бранителят напусна "Славия" и заигра в Италия. Красивата бивша волейболистка на "Левски" замина с Петко на Апенените. Играчът и Ива често посещават едно от любимите им места за отдих - малкото пристанищно градче Порто Венере в Северозападна Италия. Отскачат и до китното селце Риомаджоре. Те изпращат залезите на Лигурско море, което е част от най-северната акватория на Средиземно море и граничи с остров Корсика.

Сега използваха лятната ваканция на футболиста, за да се оженят. Половинката на защитника вече носи и неговата фамилия. Всъщност голяма част от познатите им разбраха за сватбата именно след като красавицата стана Ива Христова в социалните мрежи. Желаем им всичко най-хубаво!

Четете още

Христов отива във "Венеция"

Христов отива във "Венеция"

Винят Петко Христов при загуба

Винят Петко Христов при загуба

Реклама
Реклама
Реклама