Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14817015 www.bgdnes.bg

ЛЮБОВНА ПРИКАЗКА! Гаджето на Мария Бакалова катери Мальовица в тъмното

За да посрещне Джулая 

След рисковано изкачване гледката спира дъха на Валери 

Гаджето на Мария Бакалова явно обича адреналина. Любимият на единствената българка, номинирана за "Оскар" - Валери, тръгна по козя пътека в тъмното, за да изкатери един от най-тежките маршрути в планините в България - Мальовица.

С челник на главата и раница на гърба, синът на Мария Гроздева тръгва малко след полунощ от хижата към високия 2729 м. връх. Компанията, предприела изключително тежкото и опасно изпитание, е голяма. Идеята й е да посрещне изгрева от спиращата дъха гледка в първия ден от юли - известен като Джулай Морнинг.

Реклама

За да стигнат до крайната цел, гаджето на Бакалова и останалите преминават през куп опасни препятствия. В един момент от прехода всички трябва да нагазят в адски студен поток, който се стича из Рила. На всичкото отгоре температурата над 2000 метра надморска височина е малко над нулата. На по-усойните места има още сняг. А това изключително много затруднява придвижването на групата, още повече по тъмно. Защото едно подхлъзване може да значи сериозно падане.

Въпреки рисковете, които поемат, всичко си е струвало. Те са на върха близо час преди изгрева. Или казано с други думи, необходими са им малко над 3 часа, за да стигнат до целта си. Малко преди 06:00 часа слънцето започва лека-полека да се показва, а върховете и планинските масиви са озарени от светлината. Гледката е наистина спираща дъха, категоричен е любимият на Бакалова.

Мария и Валери разкриха, че са двойка навръх Деня на влюбените - 14 февруари. Запознават се на снимки на филм в Солун. След приключването им се прибират за кратко в България. А по-късно отпрашват за Холивуд, където Мария работи по най-различни проекти. Наскоро, както "България Днес" първи информира, звездната двойка се прибра в родината. Преди дни Бакалова бе специален гост на събитие на марка, на което присъстват още Лили Иванова, Димитър Бербатов и други.

Четете още

Мария Бакалова ПОЗЛАТИ изгората си

Мария Бакалова ПОЗЛАТИ изгората си

Извънземна е любовта на Мария Бакалова, изповяда се на гаджето Валери

Извънземна е любовта на Мария Бакалова, изповяда се на гаджето Валери

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама