Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14944570 www.bgdnes.bg

Радост и тъга! Годеж и смърт за наш футболен национал. Ето кой е той

Илиян Стефанов от "Левски", който загуби татко си, се сгоди край морето

Животът е радост и тъга!

Това най-добре разбира в момента футболният национал на България Илиян Стефанов-Нани. Полузащитникът на "Левски" преди дни неочаквано загуби татко си, който е голям почитател на "сините". "България Днес" научи, че малко преди това футболистът е преживял и много приятни емоции, след като е предложил годежен пръстен на половинката си, а тя е отговорила с "да". 

Красавицата се казва Елена Костова и е най-голямата опора на 24-годишния Стефанов. Предложението за годеж се е случило край морето по време на лятната ваканция на двамата в края на юни. Влюбените са постоянно заедно, а след семейната трагедия Ели е човекът, който утешава Илиян и му вдъхва мотивация да продължи да се представя на високо ниво със синята фланелка. Брюнетката харесва футбола, а Илиян я е водил дори на мач на "Барселона" на митичния стадион "Камп Ноу". 

Реклама

Бащата на Стефанов - Аврам, почина ден преди откриващия двубой от Първа лига между "Левски" и ЦСКА 1948. Въпреки това Стефанов не пожела да бъде освободен от групата, стисна зъби и игра в последните 15 минути от срещата. За да отдадат почит към починалия родител, привържениците от сектор "Б" издигнаха транспарант в подкрепа на Стефанов. 

"Илияне, бъди силен! Почивай в мир, Ами Стефанов", обърнаха се запалянковците към героя от финала за Купата на България през 2022 г. Нани се превърна в любимец на "сините" фенове, след като вкара единственото попадение тогава срещу ЦСКА и така "Левски" завоюва първи трофей от 17 години насам. 

Стефанов не страда от липса на женско внимание, но играчът е верен на половинката си и не обръща внимание на неприличните предложения, които получава. Любопитното е, че фенка на "сините" даде рекордна сума пари, за да купи фланелка, носена от Нани. Става въпрос именно за екипа, с който той отбеляза при спечелването на купата. Колекционерският артикул бе закупен за 8 хиляди лева след търг.

Четете още

Разединение и сред ВИП феновете на "Левски"! Дичо срещу Сираков, Въргала зад него!

Разединение и сред ВИП феновете на "Левски"! Дичо срещу Сираков, Въргала зад него!

Огромна трагедия за звезда на "Левски". Илиян Стефанов загубил татко си часове преди дербито с ЦСКА 1948

Огромна трагедия за звезда на "Левски". Илиян Стефанов загубил татко си часове преди дербито с ЦСКА 1948

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама