Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14932119 www.bgdnes.bg

Разединение и сред ВИП феновете на "Левски"! Дичо срещу Сираков, Въргала зад него!

Голяма част популярните привърженици на "сините" не одобряват управлението на собственика

Ново разцепление, този път артистично, разтресе привържениците на "Левски". Част от ВИП феновете на "сините" са срещу Наско Сираков, други го подкрепят.

Реклама

"Против управлението на Наско Сираков съм. Не го подкрепям!"

Това заяви един от най-популярните левскари - актьорът Алекс Иванов. Звездата от "Братя" почти не пропуска мач на любимия си клуб и на всяко домакинство може да бъде забелязан на "Герена".

В последно време разединение в "Левски" цари не само сред обикновените привърженици на вековния клуб, но и сред ВИП феновете на тима. Както е известно, част от фракциите на "Герена" обявиха сезон на протеста, насочен лично срещу управлението на мажоритарния собственик Наско Сираков. Много привърженици подкрепят действията на т.нар. организирани фенове и са "за" постъпката им.

"Искам Ивайло Ивков и Станимир Стоилов да се върнат в "Левски". Клубът не се управлява прозрачно. Липсва честност. Много неща се премълчават. Липсва идеята, която бе обещана по-рано. Затова подкрепям протеста на феновете", каза още пред "България Днес" екранният Сандо от хитовия сериал "Братя". И добави, че не членува в сдружения, фракции и т.н. А изказва мнението си като един левскар, който го боли от случващото се в любимия му клуб.

Колегата му Бойко Кръстанов е на същото мнение. Любимецът на публиката от редица сериали от години е запален по идеята "Левски". И милее за любимия отбор.

"Дойде един човек, на който му бяха дадени акции с цел да ги държи, и той изведнъж започна да управлява клуба и да казва какво ще се случва. Тъкмо бяхме тръгнали в правилната посока и вдигнахме Купата на България и пак нещата отидоха по дяволите", каза наскоро Кръстанов, а думите му веднага обиколиха редица форуми и групи сред "сините" привърженици.

Реклама

Музикантът Дичо е на мнение, че феновете винаги са прави. Според него през годините се е доказвало, че всичко, което те искат и правят, е имало смисъл.

"Зад привържениците съм! Щом, макар и малка част от тях, са свалили доверието си от Наско Сираков, значи има защо", каза певецът пред "България Днес".

Сред застъпниците на мажоритарния собственик е обаче Влади Въргала. Актьорът нееднократно се е обяснявал в любов на "сините" и редовно е дарял пари в най-трудните моменти за клуба.

"Това е най-ужасното нещо, което може да се случи - описа с няколко думи ситуацията на "Герена" Въргала. - Разединението е най-лошото. Тъкмо всички се бяха обединили около каузата и мисията "Левски". Ще кажа само още едно: "Кола може да се управлява от един човек. Няма как от повече. В момента колата се кара от Наско Сираков. В нея са натоварени и клубът "Левски", и всички в него. Ако един дръпне ръчната, автомобилът ще завие рязко и ще стане страшно. Не ми се мисли, ако се стигне до такъв вариант", довери още пред "България Днес" Влади Въргала.

Четете още

Сектор "Б" на война срещу всички!

Сектор "Б" на война срещу всички!

ВОЙНАТА НЕ СТИХВА! И жената на Мъри хули Сираков

ВОЙНАТА НЕ СТИХВА! И жената на Мъри хули Сираков

КРАЙ! Наско Сираков ЗАЧЕРКНА МЪРИ!

КРАЙ! Наско Сираков ЗАЧЕРКНА МЪРИ!

ВОЙНА В "ЛЕВСКИ"! Любо Младежа: Наско Сираков лично изгони Станимир Стоилов!

ВОЙНА В "ЛЕВСКИ"! Любо Младежа: Наско Сираков лично изгони Станимир Стоилов!

Реклама
Реклама
Реклама