Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14999150 www.bgdnes.bg

Илиана Раева моли за справедливост след "Умри, Раев" от Младежа

Съпругата на мажоритарния собственик на "Левски" Наско Сираков - Илиана Раева, се обърна за помощ към институциите в България. Причината е пост на един от тарторите на Сектор "Б" Любо Костадинов-Младежа, минути след мача със "Шкупи". 

Той качи пост с текст "Раев, умри" на профила си във фейсбук. Коментарите включваха заплахи към жена му и дъщерите му. Срийншот бе почти моментално разпространен из левскарските групи. По-късно постът бе изтрит, но вече бе стигнал до Раева.

Реклама

Тази сутрин тя отправи обръщение към президента, министър-председателя, председателя на Народното събрание и вътрешени и спортния министри, прокуратурата и цялата общественост.

Ето цялото обръщение на Илиана Раева: 

Уважаеми дами и господа,

Силно обезпокоена и омерзена се обръщам към всички вас за съдействие и помощ.

Вчера, след победата на “Левски” в Скопие, буквално минути след успеха, е написано публично ужасното послание към съпруга ми Наско Сираков, наричан от известно време Раев от същия индивид, което гласи “СМЪРТ ЗА РАЕВ”. В коментар под написаното, съмишленик на същия добавя:

“ И ЗА МОМИЧЕТАТА МУ”

Лицето Любомир Костадинов, наричан Младежът, системно обижда, унижава семейството ни. По незнайни причини има претенции към ПФК “ Левски”. Състоянието, в което е изпаднал след вчерашната победа на “Левски” явно е отключило неконтролируеми емоции и той публично е заплашил цялото ми семейство. Това вече е много сериозно.

Няма да обяснявам кои сме ние с Наско, какво сме дали и какво продължаваме да правим и даваме на България и на ПФК “Левски”. Всички знаят. Предпочетохме да работим тук, в Родината си, върнахме от чужбина и децата си, за да работят тук, в България. Имали сме многократни възможности като много българи да напуснем. Не го направихме. Обичаме силно България и с огромна любов двамата работим успешно за имиджа и пред света.

Аз все още вярвам в институциите на страната си. И няма да спра да вярвам.

Във всяка цивилизована, правова, европейска държава, този човек вече щеше да е задържан, както и другият заплашил мен и дъщерите ми със смърт.

Реклама

Непонятно ми е как някои медии дори показваха като новини на страниците си отвратителните постове на този… не знам как точно да го определя.

Да се толерира подобно поведение е тема за сериозен размисъл. Духът ми се бунтува и искам да попитам:

Кой дава увереност на този човек безнаказано и уверено да малтретира семейството ми?

Кой му е вменили недосегаемост, за да заплашва СЪС СМЪРТ семейството ми?

Какво е вършил този човек ( трудно произнасям тази дума за него), за което не е бил наказван според Закона, за да си позволи да заплашва семейството ми със смърт?

Кой стои зад този човек и го пази от Закона, и му дава вяра да дерибейства безнаказано?

Уважаеми дами господа!

Моля за вашата помощ и адекватни реакции за случилото се.

Този човек няма място не само на стадиона, той няма място по улиците. Той е заплаха за живота на семейството ми., а може би и на други, за които не знаем.

Ако институциите не ни помогнат, ви уверявам, че като гражданка на Обединена Европа ще поискам публична помощ от Европейския Парламент и институции.

Аз вярвам, че българските институции ще направят необходимото. Моля, не убивайте надеждите ми, защото със сигурност много хора ще припознаят своето мислене и чувства чрез това мое обръщение.

Бих искала да благодаря за абсолютната подкрепа на левскарската общност към своята най-голяма жива легенда Наско Сираков. Тази ваша подкрепа му дава безгранични сили и вяра да продължи Мисията за спасяване на любимия си “Левски”

Бъдете сигурни, че той няма да се откаже и заедно с вас и с хората, които са до него в клуба, и тези които му помагат безрезервно всеки ден ще успее!

Отворете снимката и прочетете и коментарите под нея.

P.s. Станимир Стоилов, поздравления за избора ти…

Бъди жив, здрав ти И МОМИЧЕТАТА ТИ!"

Четете още

ВОЙНА В "ЛЕВСКИ"! Любо Младежа: Наско Сираков лично изгони Станимир Стоилов!

ВОЙНА В "ЛЕВСКИ"! Любо Младежа: Наско Сираков лично изгони Станимир Стоилов!

ВОЙНА в "Левски"! Любо Младежа нарече Илиана и Наско "гнусни"

ВОЙНА в "Левски"! Любо Младежа нарече Илиана и Наско "гнусни"

Реклама
Реклама
Реклама