Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15012023 www.bgdnes.bg

Гадателката на Берлускони - Теодора Стефанова, предсказа ГОЛЯМА КРИЗА през януари-февруари

Коалицията ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ ще е устойчива, но криза ще има през януари-февруари следващата година. Бойко Борисов ще го видим и в друг пост, като няма да се оттегли изцяло от политическия живот.

Това пророкува в студиото на Би Ти Ви Теодора Стефанова, която е известна като гадателката на покойния италиански политик и бизнесмен Силвио Берлускони.

Реклама

"Това, което се случва в момента в България - не знам дали да го наричам коалиция, донякъде ще бъде устойчива, докато се вземат най-важните решения. България ще влезе в Шенген, ще приемем еврото и ще направим нова Конституция", обобщи вижданията си за бъдещето Стефанова.

Теодора коментира и войната в Украйна: "Много скоро ще се седне на важни разговори, всички ще се обединят да говорят за мир. Най-накрая ще чуем думата "мир", но в момента ще ескалира напрежението. Не могат да седнат двамата лидери все още да разговарят. Китай ще бъде много важен арбитър на войната." И добави, че през следващата година ще бъдат прекратени всички бойни действия.

"Трябва да сме готови да живеем в мир с изкуствения интелект, той не е заплаха за човечеството", каза още гадателката, която ще представи своята нова книга по Черноморието. Турнето й започва от Бургас на 3 август.

Теодора коментира и личността на бившия премиер на Италия Силвио Берлускони. "Отиде си един прекрасен човек, прекрасен приятел. Голям световен лидер, той промени Италия", заяви прочувствено Стефанова.

Преди време българката довери, че именно Берлускони е "виновникът" за нейната суперуспешна кариера в Италия. Благодарение на него тя тръгва с "летящ старт", след като той лично я кани в своето тв шоу. "Това, което Силвио направи за мен, е безценно. Той много често се допитваше до мен за най-важните събития в живота си", разкрива нашенката.

Четете още

Гадателката Теодора Стефанова призна: Берлускони не ми е оставял МИЛИОНИ

Гадателката Теодора Стефанова призна: Берлускони не ми е оставял МИЛИОНИ

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Кръстаич ще класира България на европейско!

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Кръстаич ще класира България на европейско!

Реклама