Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15190586 www.bgdnes.bg

Диляна Попова си татуира лицето заради Майк Тайсън

Спрях да тренирам бокс, защото започнах да ходя изгърбена, каза моделката 

"Направих си временна татуировка като тази на Майк Тайсън заради едно щуро парти в Приморско. Рисунката на лицето ми беше много яка, всички много я харесаха."

Реклама

Това с ентусиазъм разкри пред "България Днес" Диляна Попова. Красивата моделка сподели уникални кадри в социалните мрежи, на които позира с татуировка на лицето, едно към едно с тази на американския боксьор Майк Тайсън. Това провокира феновете й, които разпалено започнаха да питат какво се случва с женствената Диляна Попова.

"Събитието беше тематично по филма "Последният ергенски запой", в който един от главните герои се събуди с татуировка на лицето. В лентата дори участваше и самият Майк Тайсън, на който съм почитателка", споделя хубавицата, която е категорична, че никога не би направила истински татус по лицето си.

Освен със строг хранителен режим в продължение на четири години Диляна Попова поддържаше стройната си фигура с тренировки по бокс.

"За съжаление спрях да тренирам този спорт. Осъзнах, че боксът не е много женствен, а и освен това заради него започнах да ходя леко изгърбена", споделя Попова.

Моделката разкри, че е желателно всяка дама да знае няколко хватки, за да може да се защити в опасни ситуации.

"Само тренировките по бокс няма да помогнат на никоя жена, освен ако тя не е смела", заключи пред вестника Диляна.

Четете още

Диляна Попова и компания купонясват в резиденция на Тодор Живков

Диляна Попова и компания купонясват в резиденция на Тодор Живков

Диляна Попова забегна във Венеция

Диляна Попова забегна във Венеция

Реклама