Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15247472 www.bgdnes.bg

Нешка Робева пред "България Днес": Просташко е да се купуват чанти на стойност една годишна пенсия!

Джулиана Гани няма против ментетата, а Устата строго осъжда кражбата на интелектуална собственост 

"Просташко е да се купуват чанти на стойност една годишна пенсия. Особено когато нашите парламентаристи се гиздят със скъпи часовници или марки, докато народът гладува. Също толкова просташко и престъпно е и носенето на ментета."
Това сподели пред "България Днес" Нешка Робева. Коментарът й бе по повод новината, че митнически служители са задържали 8940 дрехи, маратонки и парфюми с лога на защитени търговски марки в района на Видин. В хода на проверката в товарното помещение на влекач с полуремарке сред обявената стока са открити 12 палета с кашони, съдържащи 8086 дрехи и маратонки, както и 854 парфюма, носещи обозначенията на 40 различни търговски марки.
"Нямам против репликите, естествено, че ако човек има възможност, по-добре да си купува оригинални дрехи и обувки. Преди години и аз съм носила висок клас имитации и не смятам това за нещо лошо. Всеки е свободен да носи каквото си иска и което му е по джоба", разкри от своя страна пред медията ни Джулиана Гани.

Реклама


Изкусителката разказа, че преди дни се прибрала от Сен Тропе, където се обзавела с маратонки на световен моден диктатор на намалена стойност от 950 ево.
Рапърът Устата е крайно негативен към тези, които носят и продават ментета и според него това е нагъл грабеж на интелектуалния труд на дизайнерите.
"Винаги съм си задавал въпроса как може абсолютно и безнаказано да се продават реплики по централните улици в градовете и дори в моловете. Това е незаконно и престъпно! Абсолютно подкрепям най-строги санкции за копия на популярни марки. Аз самият никога не съм робувал на марките и смятам, че хората, които си купуват ментета, са комплексари", категорично заяви рапърът.


На марки не робува и Нешка Робева, според която не обвивката, а съдържанието е важно. Майсторката на спорта заяви, че към кражбата на лога и марки се отнася като към престъпление.
"Престъпно е да създаваш и купуваш ментета, но още по-престъпно е да неглижираш това, че хората нямат пари за хляб, докато си купуваш скъпи парцали! Никога не бих дала хиляди левове за чанти. Предпочитам да инвестирам в картина, музика или да даря на някой, който няма - това е много по-добре, отколкото да се кичиш като коледна елха", заяви Робева.

Четете още

Легендарната Нешка Робева за пилона на Рожен: Протестира се срещу пилона, а не срещу строежите по морето

Легендарната Нешка Робева за пилона на Рожен: Протестира се срещу пилона, а не срещу строежите по морето

Нешка гази в кал до колене

Нешка гази в кал до колене

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама