Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15409505 www.bgdnes.bg

Кубрат Пулев: Промених се след раждането на децата

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев призна, че се е променил след раждането на децата си. Кобрата стана татко на момиченце през 2022-а, а през тази година се роди и синът му Спартак. Пулев отбеляза деня на Съедининето пред гробницата на княз Александър Батенберг в центъра на София.

"Горд съм, че съм българин - каза Кубрат в предаването "На кафе" по "Нова". - Не защото съм постигнал нещо, а защото така съм закодиран, така съм учен от майка си и баща си. По този начин трябва да възпитаваме и нашите деца. Промених се откакто станах баща. Опитвам да ставам по-добър, духовно по-силен. Може би трябва да ми сменят главата или сърцето, за да спра да обичам България. Така сме закодирани, така излизаме от завода. Всичко тръгва от семейството, оттам идва любовта към родината. Живеев в трудни и сложни времена, сега българите трябва да сме по-обединени. Продължаваме да бъдем разединени, не трябва да допускаме един или друг да ни разделя. Всеки трябва да дава своя принос."

Кубрат Пулев разкри, че за момента няма амбиции да влиза в политиката. Боксьорът планира да се завърна на ринга в края на годината, но до момента не е ясен съперникът му.

Четете още

Тервел Пулев: Кубрат е страхотен баща!

Тервел Пулев: Кубрат е страхотен баща!

Тервел Пулев вече е доктор, Кубрат тръгва по неговите стъпки

Тервел Пулев вече е доктор, Кубрат тръгва по неговите стъпки

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама