Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15519406 www.bgdnes.bg

Крум Савов стана нацепена батка. Вижте какви мускули извая!

На 63 години, популярният журналист не излиза от фитнеса

В истински културист се е превърнал популярният журналист и водещ на собствено предаване Крум Савов. Въпреки че това лято той чукна 63 години, то никой не може да му даде истинската възраст.

Бившият спортен репортер от няколко години се е вманиачил по здравословния начин на живот. Резултатите вече са повече от видими, а буквално не минава и ден, в който Крум да не блъска здраво във фитнес залата. Имал е и свой личен треньор и диетолог, който да му извая яки мускули.

Реклама

По време на морската си семейна почивка Крум е изумил очевидците с тяло на Аполон. Освен с уникален тен Савов впечатлява със здрави бицепси, гърди и абсолютно стегнат корем.

Неотлъчно до него на плажа е и съпругата му Мая Савова, която не остава по-назад от него. Дори и на 47 блондинката също показва страхотно тяло. Двамата са семейство от 2004 година, когато вдигнаха романтична сватба. Мая също е водеща, като стана популярна преди години в ефира на Нова телевизия. По диплома тя е фармацевт.

Много важна за семейството е и хранителната диета. Те спазват строги ограничения, що се касае до по-вредните храни. Крум яде много плодове, а по крайбрежието е неизменно със сочна праскова в ръка.

"От плажа и джета направо в студиото", признава самият водещ. В началото на септември ваканцията му свърши и Крум и съпругата му отново са в ефир в телевизията на Слави Трифонов - 7/8 ТВ.

Вчера родителите изпратиха своите близнаци Крум-младши и Катрин за първия учебен ден. Двамата ще бъдат в 10-и клас в Италианския лицей в Горна баня. Савов не крие, че 16-годишните близнаци са най-хубавото нещо, което се е случвало в живота му. Крум-младши междувременно е и голям талант в тениса. Вече жъне победи и медали и се надява скоро да успее да пробие в големия спорт.

Четете още

Крум Савов на празна маса с приятел
Крум Савов на празна маса с приятел

Крум Савов на празна маса с приятел

Крум Савов продавал дрехи,за да яде

Крум Савов продавал дрехи,за да яде

Реклама
Реклама
Реклама