Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15536939 www.bgdnes.bg

Къдрокоска покори "синия" Роналдо

Половинката на бразилеца вече е в София

Фенките на "Левски" са с разбити сърца. Сърцето на един от най-личните ергени на "Герена" – Роналдо, вече не е свободно. Нападателят на "сините" бе покорен от красива къдрокоса бразилка.

Половинката на футболиста се казва Паула Масиел. От колко време е връзката й с Роналдо, не е ясно, но тя вече се премести при него в София. Тук е от август и е голямото вдъхновение на нападателя да вкара няколко решителни гола за "Левски" от началото на сезона. Всъщност при първото й посещение на мач на "сините" на "Герена" любимият й бе големият герой за отбора. Това се случи в реванша с "Апоел" (Беер Шева) в Лигата на конференциите. Тогава нападателят донесе победата на тима с гол в последната минута. От този двубой Паула е на всеки мач на Роналдо на "Герена".

Реклама

Компания й правят половинките на останалите бразилци в "Левски" и майката на любимия й мъж Сандра. Прави впечатление, че двете са в отлични отношения. Явно половинката на Роналдо е спечелила одобрението на най-важния човек в живота му. Нападателят е изключително близък със своята майка. Затова още след трансфера му на "Герена" тя пристигна в България при него. Грижи се да не му липсва семейният уют и той да може да мисли само за футбол. Мама бди над сина си като орлица. Успя да отблъсне напористите опити на по-отракани фенки да се сближат с играча, докато нямаше жена до себе си.

Сандра е изключително близка с Паула. Двете заедно посетиха и състезание по художествена гимнастика. Те бяха специални гостенки на Илиана Раева. Заедно с тях бе и половинката на Уелтън - Стефани.

Засега Роналдо няма снимки с Паула в социалните мрежи. Като цяло нападателят е доста скромен в онлайн изявите си. Набляга на моментите му със синята фланелка вместо на лични кадри.

Четете още

Роналдо от "Левски" двойник с холивудска звезда

Роналдо от "Левски" двойник с холивудска звезда

Героят на "Левски" Роналдо бил пред смяна, а вкара гола на сезона

Героят на "Левски" Роналдо бил пред смяна, а вкара гола на сезона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама