Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15623384 www.bgdnes.bg

Съседи завиждат за чушките на Нешка Робева

За пръв път извадих 20 кг картофи, доволна е треньорката

"Чушките ми са легендарни!"

За това се похвали специално пред "България Днес" Нешка Робева. Легендата на художествената гимнастика разкри, че е започнала сама да се грижи за зеленчукова си градинка, която постепенно се разраства и става все по-голяма.

"Истината е, че дори съседите ми завиждат за хубавите чушки и постоянно ме питат каква е тайната за тях", гордо споделя Робева. По нейни думи селското стопанство е новото й хоби, което я зарежда и поддържа интереса й по време на свободните дни, които има.

Реклама

"За пръв път ми се случи да извадя от градината си 20 килограма картофи и това също ме направи изключително щастлива", разказва треньорката, която сподели, че е насадила още зеле и домати. По нейни думи благодарение на продукцията си се храни много здравословно и с радост черпи със зеленчуците семейството и приятелите си.

Нешка Робева разкри, че с две ръце е подкрепяла протестите на земеделците миналата седмица. Протестиращите настояваха да бъде спрян вносът от Украйна не само на пшеница, царевица, слънчоглед и рапица, но и на мляко, месо и мед.

"Подкрепям селско стопанските производители, защото осъзнах колко е важно това за нашия народ. Българската продукция ще ни даде по-чиста и здравословна храна", категорична е легендата на художествената гимнастика.

Четете още

Магнитните бури удрят Нешка в главата

Магнитните бури удрят Нешка в главата

Нешка Робева пред "България Днес": Просташко е да се купуват чанти на стойност една годишна пенсия!

Нешка Робева пред "България Днес": Просташко е да се купуват чанти на стойност една годишна пенсия!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама