Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15636647 www.bgdnes.bg

Син Динев стана БАРЕТА (СНИМКИ)

*6 месеца школа кара в Държавна агенция "Разузнаване" 

*Наследникът на Йордан Динев майор в специализираното звено за антитероризъм 

Синът на Йордан Динев стана барета!

За изненада на мнозина, Иван Динев навлезе надълбоко в службите и гради кариера като маскиран антитерорист. Това призна самият милионерски наследник.

Реклама

"1 година и 4 месеца казарма. Завършване на Национален военен университет "Васил Левски", 3 години Военна академия, произведен в офицер от Българската армия! 6 месеца школа в агенция ДАР (Държавна агенция "Разузнаване"). Приет в специализираното звено за антитероризъм група "Алфа 1", на 22 години съм станал лейтенант, а при постъпването ми в групата съм произведен в чин майор!", разкрива Иван Динев, когото повечето асоциират освен като син на Йордан Динев, така и от страстната му връзка и раздяла с красавицата Петя Стоянова, позната като Пенелопе в светските среди.

Новината за навлизането в дебрите на службите предизвика вълна от коментари. Един от тях гласи, че "с твойто досие и татуси ти няма да можеш там".

Последва светкавичен отговор от син Динев, който ясно и категорично брани своята служба.

"След 90-ия ти скок с парашут може да си говорим пак, драги ми приятелю. Излишно ми пишеш безпочвени коментари, след като държавата е решила да ме назначи в това звено! Досие нямам и никога съм имал. Единствено и само човек, преминал тази подготовка, може да изрази мнение по работното ми място и структурата, в която служа!", категоричен е Иван Динев.

През последните няколко години името на Динев е забърквано в няколко шумни медийни случаи. При един от тях излезе публична информация, че Иван е хванат да шофира след употреба на канабис при рутинна проверка. При друг заради гаджето си Пенелопе инсценирал смъртта си при автомобилна катастрофа след скандал и раздяла с нея през май 2019-а. А преди това в изблик на ревност набил фотографа Теди Грозданов по време на снимките на нейна фотосесия. Друга култова изява на Иван Динев е разпространено в социалните мрежи видео, в което татуираният младеж развява пистолет и обявява, че ще тормози жителите на Несебър с рекет.

"България Днес" потърси за коментар Иван Динев, но той не отговори на мобилния си телефон.

Реклама

Четете още

ЙОРДАН ДИНЕВ ПО БИЗНЕС ДЕЛА
ЙОРДАН ДИНЕВ ПО БИЗНЕС ДЕЛА

ЙОРДАН ДИНЕВ ПО БИЗНЕС ДЕЛА

Пенелоне скъса с Динев-младши
Пенелоне скъса с Динев-младши

Пенелоне скъса с Динев-младши

Реклама
Реклама
Реклама