Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16076484 www.bgdnes.bg

БРАДВА! 5 бона за ЧНГ във Велинград

Купон в Дубай излиза по-евтино от родните курорти 

В София може да се забавлявате и за стотачка 

5 бона за двама струва празненство за Нова година във Велинград, показва проучване на "България Днес".

Един от тузарските родни хотели публикува новогодишните си пакети, а местата са вече почти разпродадени. За 3 нощувки във ВИП апартамент любителите на лукса ще трябва да се изръсят с 4900 лв., а за 4 нощувки цената удря 5700 лв. В космическата сума е включена празнична вечеря и музикална забава с Веско Маринов и Николина Чакърдъкова.

Реклама

Децата до 12 години се настаняват безплатно, а за по-големите се доплаща по 200 лв. на вечер.

"Ако вземете ВИП апартамента, доплащането може да отпадне", коментираха пред вестника от тузарската резиденция.

За нашенците, които не могат да си позволят да празнуват във Велинград, туристическите агенции са пуснали предложения за ЧНГ в Дубай. За емирството самолетните билети с 5 нощувки, закуски и вечери струват 3 хиляди лева на човек. Друг вариант е да отпразнувате Нова година в Тунис - със самолет от София и за 6 нощувки на пълен пансион ще броите малко над 1000 лв.

За хората, които предпочитат да посрещнат 2024 г. на родна земя, нашите курорти са пуснали новогодишните си предложения.

В Пампорово цените за 3 нощувки ще ви излязат около 800 лв. на човек, а ако искате да сте до ски пистите, портмонето ви ще олекне с хилядарка.

В Банско цените са сравнително достъпни - 3 нощувки излизат 500 лв. в луксозен комплекс, а освен престоя от курорта ви гарантират обилно празнично меню. Ако не сте от хората, които обичат да похапват пуйка със зеле по празниците, в Банско може да намерите и оферти от 100 лв. на човек за нощувка. Там обаче ще трябва да си организирате храненето отделно.

Желаещите да останат в столицата ще трябва да побързат, защото повечето изгодни оферти предвидливо вече са разграбени, но все още се намират куверти от 100 лв. на човек за вечеря плюс напитки.

Четете още

Веселин Маринов: Пак осакатиха културата, ще затрият държавата!

Веселин Маринов: Пак осакатиха културата, ще затрият държавата!

Веско Маринов към Тома от "Капките": Ти просто си като една невероятна жена всеки път

Веско Маринов към Тома от "Капките": Ти просто си като една невероятна жена всеки път

Реклама
Реклама
Реклама