Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14403371 www.bgdnes.bg

Веско Маринов към Тома от "Капките": Ти просто си като една невероятна жена всеки път

Владо от "Братя" изби рибата като Долорес О'Риърдън от великата банда "Кранберис"

Веско Маринов направи нечуван досега комплимент към рокаджията Тома Здравков, който се превъплъти в Тина Търнър в "Като две капки вода", и не даде на Рачков никакъв шанс да не отправи хаплив коментар типично в негов стил.

Реклама

"Неоспоримо изпълнение, твоите данни като изпълнител ги виждаме всички. Женските ти образи са по-добри от мъжките ти. Ти просто си като една невероятна жена всеки път", избухна Веско Маринов и взриви публиката. 

Рачков веднага за захвана на комплимента на Веско и му каза, че не е това, което си мисли и, че ще се натъкне на нещо - визирайки колко добре е гримиран Тома като Тина Търнър и може някои да се обърка, че е жена.

"Като има ябълка, няма слива!", избухна Рачков към Маринов. Дори самият певец се засмя от сърце, след което и публиката закънтя.  

"Ти можеш и телефонния указател да изпееш, не знам как ще продължи шоуто сега, братле, велик си!", Асен Блатечки хвали Тома.

Хилда Казасян също изрази своете възхищение към изпълнението на Тома и каза, че е в предаването от 10 години като жури и винаги има изпълнения, които се броят на пръстите и винаги ги помниш. "Твоето изпълнение беше такова, винаги ще се помни. По-добре не можеше да бъде изпълнено!", категорична бе Хилда. Коя от трите е най-добрата похвала към рокаджията, който се оказа страхотен имитатор, оставяме на Вас да прецените.

Актьорът Владо Михайлов от "Братя" изби рибата и накара публиката и журито да настръхне с превъплъщението си като Долорес О'Риърдън от великата банда "Кранберис" и емблематичната песен "Зомби".
Веско Маринов продължи с похвалите, след като баджанакът му Рачков му даде думата.

Реклама

"Владо ти така го направи, че за момент забравих, че гледам имитация. Пренесох се в тези лоши дни и новини, които ни заливат напоследък. Неповторим беше! Пренесе ми посланието на песента, което е най-важното, което е целта!" 

Хилда също бе изумена, даже втрещена от великото изпълнение на актьора.

"Толкова силно ми въздейства, точно както е оригиналното изпълнението и какво е и целта на самата песен. Поздравления.!", похвали Хилда Владо през сълзи. 

Четете още

Синът на Христо Петков от "Капките": Тате, беше пълен провал!

Синът на Христо Петков от "Капките": Тате, беше пълен провал!

Владо фаворит за победител в "Капките", предричат, че ще спечели и довечера

Владо фаворит за победител в "Капките", предричат, че ще спечели и довечера

Реклама
Реклама
Реклама