Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16144033 www.bgdnes.bg

Гришо се прибра в България, рекламира часовници

Звездата на българския тенис Григор Димитров си пристигна в България, за да представи новия модел на марка топчасовници, които рекламира.

Българинът се появи изненадващо на купона и бе нападнат от български експолитици и фенове на тенис спорта, които също бяха поканени на събитието. Той чинно се снима с всички и раздаде автографи. Гришо обеща, че ще посети колегите си на тенис турнира, който започна вече у нас.

Реклама

Малко преди нашият шампион да се прибере у нас, интересна дискусия се получи след пост на Димитров в социалните мрежи.

Българинът благодари на феновете си за подкрепата след загубения финал от Новак Джокович на Мастърса в Париж, а известните тенисистки Винъс и Серина Уилямс не пропуснаха да се включат.

"Моля, имай предвид, че аз съм най-големият ти фен, по-голям от Серина", написа легендата Винъс Уилямс. "Ай, ай, ай, какво ще каже Серина сега?", отвърна й Григор, тагвайки по-малката от сестрите. Отговорът носителката на 23 титли от Големия шлем не закъсня. "Обичам те, Григс".

Припомняме, че преди години се заговори, че Григор Димитров и Серина Уилямс в миналото са били нещо повече от добри приятели.

Четете още

Знойната румънка Мадалина пак НАЛИТА на Гришо

Знойната румънка Мадалина пак НАЛИТА на Гришо

Гришо не се вълнува от балотажа

Гришо не се вълнува от балотажа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама