Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16181416 www.bgdnes.bg

Ето я най-красивата БГ шахматистка

Гергана Пейчева е секси, но и много умна

Горещите красавици вече не искат да бъдат плеймейтки и миски, а... шахматистки. След като цяла България научи за чаровните Нургюл Салимова и Белослава Кръстева, се оказва, че има още една шахматистка, която е топхубавица и е готова за редица корони от надпревари за красота, научи "България Днес". Нейното име е Гергана Пейчева.

Шахматистката е способна да омае всички мъже с чаровната си усмивка. Гери, както я наричат близките, може да сложи в малкия си джоб редица българки, които се имат за изящни и претендират за това навсякъде.

Реклама

За разлика от тях обаче, Пейчева е напълно натурална красавица. Но не парадира с хубостта си. Дори и без грим Гери е много очарователна и веднага привлича погледите към нея.

Девойката е на 20 години. В социалните мрежи, за разлика от връстниците си, не показва разголени снимки. А споделя кадри, на които винаги сияе - най-вече си личи от ослепителната й усмивка.

Пейчева играе шах от съвсем малка. На 11 години вече печели международни трофеи. Родом е от София. Завършва Немската езикова гимназия.

Наскоро сексапилната ни шахматистка спечели поредно отличие. Направи го в САЩ. Преди месеци Гери получава покана да се включи в един от тимовете по шах на щата Тексас. Е, освен че сме най-красиви, Гери показа, че е и най-добрата и помага на тима си да триумфира на шампионата по шахмат на Тексас за жени през 2023 г.

Пейчева е част от от националния ни отбор за жени на европейското в Будва (Черна гора), което започна вчера. В него са и останалите 2 царици в този спорт - Нургюл Салимова и Белослава Кръстева.

Четете още

Нургюл Салимова: Не съм на световното заради некоректни постъпки към мен!

Нургюл Салимова: Не съм на световното заради некоректни постъпки към мен!

Реклама
Реклама
Реклама