Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16269752 www.bgdnes.bg

(ПАПАРАШКИ УДАР) Иванчева на свобода, води детето на градина

Махнаха запорите на екскметицата, след като си плати глобата

Да води детето си на детска градина изловиха папараците на "България Днес" бившата кметица на столичния район "Младост" и настояща пандизчийка Десислава Иванчева! Темида прати бившата управничка на топло за 6 г. в затвора в Сливен по дело за корупция.

Вместо в килията известната блондинка се завръща мистериозно в дома си. Оказва се, че Иванчева отново е стопирала присъдата си. В рамките на няколко дни трябва да ходи на зъболекар, защото ще й опадат зъбите. Вероятно ще посети и други специалисти във връзка с проблемите й с хипофизата, издават нейни съседи.

Реклама

Иванчева първо е заснета на Централна гара да се прибира в София. Тя използва всяка минута на свобода, за да прекарва време и със сина си Валентин-Александър, който в неделя става на 2 годинки. Миналия ноември известната му майка бе окована с белезници пред очите му и вкарана в пандиза. Така Иванчева не успява да присъства на първия му празник.

Отскоро малчуганът, който расте под грижите на възрастната си баба Любка, тръгва на детска градина. Десислава Иванчева е засечена да води детето до яслата. Компания й прави и старата й майка, която я насочва накъде да отиде. Поради това, че е в сливенската каторга, екскметицата не може да се ориентира за местоположението на групата на хлапето.

Оказва се, че колата на бившата управничка вече не стои като паметник пред блока й. Автомобилът "Смарт" беше запориран заедно с други авоари, но наскоро магистратите свалят запорите на скандалната екскметица.

Иванчева успя да плати глобата си от 12 хил. лв., която Темида й наложи по делото за корупция. Според запознати по-голямата част от сумата е от паричната гаранция, която й е върната, а останалата част Иванчева събира от близки.

Така екскметицата отново може да се разпорежда със собствеността си. Запорът е наложен още по време на разследването, за да се обезпечи бъдещ иск на държавата. По време на процеса на втора инстанция съдиите вдигнаха частично възбраната, за да може Иванчева да тегли по една минимална заплата и да покрива битовите си нужди.

Докато са запорирани, смартът и едно старо волво на майка й висят и заемат място пред входа без нужните застраховки и прегледи. Возилата са стикирани и заплашени от вдигане, но след като си разчиства сметките с правосъдието, Иванчева ги привежда в ред.

Рожден ден в затвора

Рождения си ден посреща в затвора в Сливен осъдената с Иванчева нейна заместничка Биляна Петрова. "Честит рожден ден, Били! Здрава, силна, свободна да си и следващите ни рождени дни заедно навън с приятели да ги празнуваме!", пожелава й Десислава. Двете са разделени в панделата, понеже Иванчева е осъдена на строг режим, а Петрова е на общ.

Четете още

Ексклузивно! Пуснаха Иванчева на свобода

Ексклузивно! Пуснаха Иванчева на свобода

Хор затворнички пее ЧРД с Иванчева

Хор затворнички пее ЧРД с Иванчева

Реклама
Реклама
Реклама