Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16300508 www.bgdnes.bg

Христо Стоичков става съсед на Антонио Бандерас, вижте къде са именията им

Стоичков се заселва в Малага, напуска телевизията като коментатор

Футболната ни легенда Христо Стоичков си е наумил да става съсед на актьора Антонио Бандерас. Камата признава пред италианското издание "Тутоспорт", че възнамерява да се върне да живее за постоянно в Европа и вече си е избрал испанския град Малага. Точно там е и имението на Зоро от едноименния филм, което той счита за свой дом.

Модерния ляв от края на миналия век през последните години се устрои в Маями, Флорида. Там той е водещ и коментатор в мексиканската телевизия TUDN. Там бе и семейството му, но голямата му дъщеря Михаела вече рядко ходи в Щатите.

Реклама

"Мисля да се върна у дома - казва Стоичков. - Бих искал да живея в Европа, по-точно в Малага, и да работя само на непълен работен ден като коментатор в мексиканската телевизия TUDN." Идеята на Камата е да следи по-отблизо европейския футбол и да го представя на зрителите в Мексико и цяла Латинска Америка.

Семейство Стоичкови си има голяма и хубава къща до Барселона, откъдето започна световната кариера на бившия футболист на ЦСКА. Защо сега се е насочил именно към Малага, Ицо не коментира, но Малага е доста далеч от Барселона и е много по-близо до Гибралтар.

Също от години прочутата фамилия живее за известни периоди всяка година на къщата в Етрополе, където Христо дори е член на ловната дружинка. От там той, както и Мика обичат да си пускат постове в социалните мрежи. В Етрополе е и футболната школа, носеща името на призьора за "Златната топка" от 1994 г.

Една от лигите, които влизат в полезрението на Стоичков, се оказва и Серия "А", където той прогнозира по-оспорвана битка за титлата от миналия сезон. "Този сезон е много по-балансиран от миналия, когато "Наполи" натрупа аванс бързо. Вярвам, че всеки от шестото място нагоре все още може да си каже думата по отношение на Скудетото. Директният сблъсък в Торино следващата неделя между първите два тима в класирането може да се окаже решаващ. Но прогнозирам 2:2", коментира Стоичков.

Реклама

Четете още

Христо Стоичков РАЗКРИ каква е детската му мечта

Христо Стоичков РАЗКРИ каква е детската му мечта

Стоичков се влюби в пони. Вижте как го храни

Стоичков се влюби в пони. Вижте как го храни

Реклама
Реклама
Реклама