Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16358868 www.bgdnes.bg

След оставката Боби Михайлов се скри в палат в Бояна

Дали Михайлов ще бъде сменен от друг човек с перука, предстои да разберем

Боби Михайлов се скри в палата си в Бояна, след като подаде оставка като шеф на БФС, и това ще бъде неговата щабквартира в месеците преди конгреса за избор на нов президент на федерацията. Бившият шеф на родния футбол намекна, че подготвя свой заместник за поста и по този начин би могъл да остане ръководител в сянка.

Борислав Михайлов се крие от народната любов в огромен палат в баровския столичен квартал. Шефът на футбола е вдигнал впечатляваща къща в полите на Витоша, видяха неуловимите папараци на "България Днес" през пролетта на миналата година.

Реклама

Още оттогава Боби рядко излиза от имението си заради все по-засилващите се протести срещу неговото управление. Той ръководи футбола предимно дистанционно и не се вясва в централата на БФС, която всъщност се намира доста близо до дома му.

Михайлов вчера подаде оставка като шеф на БФС. "За да сте спокойни, подадох оставка". Това каза Михайлов след Изпълкома на БФС и допълни: Ще кажа няколко думи за това, което се случи. Откакто се завърнах начело на БФС, аз, ръководството на футбола, администрацията на съюза и всички участници във футболния процес бяха подложени на нечуван натиск. На постоянни критики, клевети, лъжи и агресия. Както обещах, организационната структура на БФС бе обновена с млади, кадърни и работещи хора. Щяхме да направим повече, ако не се бяхме превърнали в отдушник на всички проблеми в българското първенство. На базата на това се чувствам истински горд от постигнатото. Благодаря на целия ми екип за здравите нерви и за упоритостта в името на футбола. Нито един клуб не ми е поискал оставката. Нито един! А мен ме избират клубовете. Президентът се избира от футболните делегати. Футболът е за феновете, но футболните делегати избират президента. Пожелавам на журналистите да не се месят в работите на следващия президент."

Боби М. вече се е погрижил никой да няма достъп до неговия личен живот. Къщата на футболния бос в Бояна е опасана с дебела ограда и никой не може да види какво се случва вътре. Имотът на Михайлов е с внушителен размер. В него има огромен двор със зеленина и дървета, за който се грижат специално наети специалисти. Там Боби живее заедно със съпругата си Мария Петрова, с която са семейство от дълги години.

Освен това за спокойствието на семейството на Боби се грижи огромно куче. То е от породата ваймаранер, чиято цена е около 2000 лева. Това е германска порода, която навремето е пригодена за лов на едър дивеч - елени, глигани и дори мечки. Мъжките екземпляри достигат ръст до 70 см и тегло до 40 килограма. В САЩ дори ги използват като полицейски кучета за залавяне на бандити. Използва се и като пазач на дома, тъй като е с много добре развита мускулатура и недоверчив към непознати хора. Боби и Мария обожават кучето, което си има собствено легло в огромната градина. "Този, който обожавам. Той дойде в живота ми в точно определен ден с причина. Сега го знам със сигурност", казва Мария Петрова за четириногия си приятел. Любопитното е, че палатът на Боби се намира доста близо до къщата на Димитър Бербатов, която също се намира в Бояна. Двамата са комшии, но въпреки това не са се засичат в квартала. Освен това и Боби, и Димитър имат перуки, за да крият плешивината си. Михайлов иронично е наричан "перука". А дали друг човек с изкуствена коса ще го замени на поста - предстои да разберем!

Четете още

Боби Михайлов: Това е нападение срещу мен, аз съм изкупителна жертва от години

Боби Михайлов: Това е нападение срещу мен, аз съм изкупителна жертва от години

Боби Михайлов: Не чувствам вина! Другата седмица ще кажа за оставката

Боби Михайлов: Не чувствам вина! Другата седмица ще кажа за оставката

Реклама
Реклама