Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16388675 www.bgdnes.bg

Боби М. остарява, но не побелява!

  • Времето лети и в Бояна
  • Михайлов въведе модата на изкуствените коси, Бербо и Вальо Михов го последваха

Борислав Михайлов може да е недолюбван от мнозина, но с право може да се счита за един от първите известни мъже в България, а и по света, които се подмладиха с изкуствена коса. Боби пази на две световни първенства за националния отбор, като на първото през 1986 г. в Мексико е видимо олислял. През 1994 г., когато нашият вратар направи фурор на мондиала в САЩ и е с основна заслуга за достигането на полуфинал, се вижда коренна промяна във външния му вид.

Реклама

Боби вече е с гарвановочерен перчем и изглежда с десет години по-млад!

Много неща се промениха в живота на Михайлов от тогава до днес. Но едно е сигурно - бившият страж не побелява от стрес, нерви и неприятности. Косата му е в същата идеална форма, в която беше и самият той на световното в Щатите. Във футболните среди се носят легенди за това как Боби поддържа прическата си, като някои от тях звучат направо невероятно. Според един от слуховете Михайлов всяка година получава нова коса, която се прикрепва към темето със специално лепило. Процедурата излизала доста скъпо, но това не било проблем за бившия шеф на БФС. Не е ясно доколко тази история отговаря на действителността, но е факт, че за известните се разказват всякакви спекулации.

Любопитно съвпадение е, че основният претендент за наследник на Михайлов в БФС също е с изкуствено окосмение на главата. Става дума за Димитър Бербатов, който в края на своя престой в "Манчестър Юнайтед" загуби както титулярното си място, така и косата си. След това Бербо взе мерки по отношение на прическата и днес е с чудесен външен вид. Същото важи и за дългогодишния футболен деятел Валентин Михов, чието име се завъртя като евентуален кандидат за шеф на футболната федерация.

Но историята помни първите, а Боби М. беше номер едно сред известните с перуки. След като се оттегли от позицията си в БФС Михайлов ще има и повече време за свои любими занимания. Когато подаде първата си оставка, през есента на 2019 г. Боби разкри кои са неговите хобита.

"Най-голямата ми грешка е, че бях добър с всички - сподели тогава Боби. - Такъв тип като мен трудно се намира - да понася всичко. Сега ще си почивам - лов, риба..."

"България Днес" от сърце желае на Борислав Михайлов щастлив живот след втората му оставка в БФС! И дай боже, да си върне обичта на хората от времето на славното американско лято!

Четете още

ГЪЗАР! Боби М. с часовник за 20 бона

ГЪЗАР! Боби М. с часовник за 20 бона

След оставката Боби Михайлов се скри в палат в Бояна

След оставката Боби Михайлов се скри в палат в Бояна

Реклама
Реклама
Реклама