Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16398584 www.bgdnes.bg

Голямата ни ГОРДОСТ Алберт Попов тренира с бебето в планината

Води малката Кая на Алпите

Инспекторът е дошъл за проверка, казва най-добрият ни алпиец

Алберт Попов вече тренира с 9-месечната си дъщеря! Най-добрият ни скиор калява малката Кая по планините, а бебето не се плаши от сняг и студ. Алберт вече започна новия сезон, но не може за дълго да се откъсне от малката си дъщеричка. Детето и майката Деница придружават алпиеца по време на тренировки и Кая вече видя красотите на Алпите в Швейцария и планините в Швеция. "Инспекторът е дошъл за проверка", шегува се Попов, показвайки снимки на бебето от пистата. По всичко изглежда, че бебето ще наследи любовта към планината от майка си и баща си. Любовта между Алберт и Деница пламва именно покрай зимните спортове. Русокоската е работила в едно от най-известните ски училища. Деница е бивша състезателка и най-голямата фенка на Алберт.

Бебето донесе късмет на Попов още в първия слалом за сезона, след като най-добрият ни скиор зае десето място в австрийския зимен център Гургъл.

Реклама

През тази година Алберт за първи път в кариерата си се качи на подиум в Световната купа, заемайки третото място в Палисейдс Тахо, САЩ. За новия сезон целите му са още по-високи, а неотлъчно до него е любимата му Деница. Двамата се сгодиха през миналата година, но все още не намират време да се оженят. Скиорът предложи брак на дългогодишната си приятелка, а Чаева не се бави дълго с отговора и любимият й бързо чу мечтаното "да". Попов направи предложението на езерото Констанс. Това е навярно най-популярното и красиво езеро на територията на Германия. Констанс всъщност е френското наименование на водоема. В Германия то е известно с имената Бодензее, а го наричат още и Швабско море.

"Вълнувам се преди всеки негов старт, без значение от ранга на състезанието - казва Деница за него. - С времето се научих да контролирам емоциите си, което в известна степен идва и с факта, че знам какви са неговите възможности. Гордея се с Алберт! Знам какви усилия е положил и какво стои зад тези резултати. Добрият партньор до всеки човек е голяма сила и не само в спорта, а по принцип! Важно е да имаш толкова близък човек, с когото можеш да споделиш и върховете, и разочарованията си. И двамата се подкрепяме изключително много във всичко, което правим."

Четете още

Звездата Алберт Попов събира витамин D на Халкидики

Звездата Алберт Попов събира витамин D на Халкидики

Алберт заведе бебето на море

Алберт заведе бебето на море

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама