Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14772766 www.bgdnes.bg

Алберт заведе бебето на море

Най-добрият ни скиор и половинката му Деница заедно с Кая в Лозенец

Бебето на скиора Алберт Попов видя морето едва на 2-месечна възраст. Малката Кая се роди през април, а вече се наслаждава на своята първа морска почивка.

Най-добрият ни състезател в алпийските дисциплини и половинката му Деница Чаева заведоха рожбата си в черноморския курорт Лозенец. Те не се притесняват да развеждат бебока край водата, а майка му го храни с мляко с биберон на самия плаж. Алберт също се изявява като грижовен баща и не се отделя от наследничката си. Следобед пък младото семейство разпуска на сянка в просторен и зелен двор на къща.

Реклама

"Планирано бебе беше - сподели наскоро Алберт. - Узряхме и си го искахме. Аз си чаках да ми каже. Знаех, че може да се случи. След това Деница ми каза, че чак яд я е хванало, че не е могла да ме изненада. Имахме усещане, че ще е момче. Супергорд съм, че е момиче. Не ме пуснаха да присъствам на раждането. Исках и ако имаше вариант, щях да съм там. Питах има ли как, но не ми разрешиха. Кая се роди близо 4 кг. С много коса, с едни бузи, страшна е! От първия ден се занимавам. Памперси, всичко ми се отдава естествено", разказва Попов. Скиорът и половинката му са заедно от осем години.

През изминалия сезон Попов записа най-доброто си класиране в стартовете за Световната купа по ски алпийски дисциплини, като завърши 3-ти в слалом, проведен в Тахо, САЩ.

Четете още

Не пускат Алберт на раждането на дъщеричката му

Не пускат Алберт на раждането на дъщеричката му

Алберт Попов стана баща на Кая

Алберт Попов стана баща на Кая

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама