Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16405435 www.bgdnes.bg

Браво! Сензацията в интернет Карин подарява колата си на семейство в нужда

Добро в навечерието на празниците 

В началото на COVID пандемията раздавала безплатни маски 

Карин Иванова подарява колата си за предстоящите празници на семейство в нужда. За благородните си намерения жената обяви с публикация във фейсбук.

"Здравейте приятели, по случай новогодишните празници искам да направя подарък, като подаря колата си на семейство в нужда. Автомобилът е без забележки, разходите ще бъдат за моя сметка. Защото, ако можеш да направиш дори един човек щастлив, значи си постигнал много! Весели празници", написа Карин.

Реклама

Публикацията бързо набра популярност в мрежата, а потребителите непрестанно поздравяват Иванова за благородния жест. Десетки граждани коментираха с адмирации и възхищение към младата дама.

"В това малко сърце как събра толкова много доброта?", "По Коледа стават чудеса!", "Респект и дай боже да има повече хора като вас!", "Невиждано досега! Имало и добри хора, не е за вярване. Бъдете здрава и благословена" и "Не мога да повярвам, че все още има добри хора" са само част от коментарите.

Оказва се, че това не е първият благороден жест, който Карин прави. В началото на COVID пандемията Иванова безвъзмездно раздава ръчно изработени от нея предпазни маски на хора със затруднено финансово положение. Младата дама е създател на група, в която над 300 доброволци като нея помагат на семейства, изпаднали в беда.

През 2021 г. мъж от София подари колата си на майка с две деца. Обявата на Георги се превърна в хит в социалните мрежи. Под публикацията, в която мъжът обяви доброто си дело, заваляха хиляди коментари и споделяния. Мъжът спази обещанието си, а колата му отиде при млада майка от Петрич.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама