Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16648863 www.bgdnes.bg

Моделът Светлана Гущерова: От малка мечтаех за четири деца

КОЯ Е ТЯ

Светлана Гущерова е модел, дизайнер, майка на 4 деца и съпруга на известния бизнесмен Християн Гущеров. Тя е родена в Търговище. В родния си град завършва природо-математическа паралелка със специалност биология и химия. Записва право във Варна, но впоследствие се отказва. През 2009 г. година печели конкурса "Мис Плейбой".

- Г-жо Гущерова, как започна модната ви кариера?

- Като всяко едно момиче от провинцията винаги на път за училище си купувах списания за мода. Исках да бъда популярна и мечтаех за модна кариера. Майка ми ми е разказвала, че в детската градина, докато са ни правили снимки за календарчета, фотографът е казал, че съм много фотогенична и ако искам да стана модел, ще пожъна големи успехи. Когато бях 12-и клас, имаше кастинг за "Плейбой" и моя приятелка ми предложи да участвам. Направи ми снимка в леглото й с Мечо Пух. Те ме харесаха и поканиха на кастинга в София. Излъгах родителите си, че след училище ще остана при приятелка, а на класната казах, че съм болна. Хващайки сутрешния автобус, за мой "голям късмет" срещнах сина на учителката ми. Той ме изпорти, но аз споделих на класната, че съм била на кастинг за списание. След като се върнах в Търговище, ми казаха, че съм избрана.

Реклама

- Родителите ви подкрепиха ли начинанието ви?

- Родителите ми малко се ядосаха, но нямаше какво да направят. След като излезе списанието, се зарадваха. Помня, че баща ми ходеше из квартала, хвалеше се на познати и показваше списанието. След това татко ходеше с мен на кастингите в София. Ученето никога не ми е идвало отвътре, но немският език ми беше интересен и го научих перфектно.

- Какво се случва с моделската ви кариера, след като създадохте семейство и родихте 4 деца?

- Изцяло съм концентрирана в грижите за семейството ми. То е най-големият ми приоритет и откакто съм омъжена и имам 4 деца, съм спряла с модните ангажименти. Понякога се снимам за списания и рекламирам продукти на близки приятели, но всяко едно предложение минава първо през зоркия поглед на съпруга ми, който внимателно подбира ангажиментите ми.

- Каква е тайната на семейното щастие?

- Любов! За да има семейно щастие, са нужни голяма любов и разбирателство. Трябва човекът до вас да е най-добрият ви приятел и да го чувствате много близък. Трябва да има компромиси, защото не съществува семейство, в което да няма проблеми. Когато две личности заживеят заедно, всеки има своето мнение и е нормално да има леки спорове. Всички се караме, но когато има два различни характера и две личности, винаги има леки спорове. Но когато партньорите се подкрепят и обичат, всеки спор може да се разреши.

- Трудно ли се отглеждат 4 деца?

- Много е трудно. Дори не съм предполагала, че ще е толкова трудно, но съм безкрайно щастлива и обожавам децата си. Като малка мечтаех да имам 2 момичета и 2 момчета и мечтата ми се сбъдна. В грижите за децата ми помага майка ми. Тя трябваше да остане за 1-2 месеца, когато се роди Анелия Добромира, но вече е шеста година при мен. Помага ми и и една жена, която се превърна в част от семейството. Много ми беше трудно да доверя децата си на някой, но случих на страхотен човек, с когото много добре се разбираме.

Реклама

- Съпругът ви гледа ли децата, или е концентиран в работните ангажименти?

- Християн е страхотен баща! От ден първи много ми помага и е отдаден на семейството ни. Гледа децата, къпе ги, сменя памперси, прави мляко, стерилизира шишета. Поставя мен и децата на първо място и прави всичко необходимо, когато имам нужда от неговата помощ. Единственото нещо, от което се е страхуваше, е да къпе бебетата, когато бяха още много малки.

- Как поддържате перфектните си форми след 4 деца?

- Тайната е в интервалното хранене. Гладувам 20 часа и си позволявам да се храня само 4 часа от денонощието. Един път в седмицата, най-често понеделник, задължително правя 24 часа глад. Събота и неделя си позволявам да си хапна бургери и неща, които не ям през седмицата. Преди спортувах много, ходех на походи и фитнес. Откакто родих, нямам това време и желание.

- Как се запознахте със съпруга си и как пламна любовта помежду ви?

- Бях на рожден ден на приятелка, а той бе на съседна маса. По сервитьора ми изпрати бутилка шампанско и цветя. Аз ги върнах, защото не се познавахме и не смятах, че е редно да приема жеста му. Написах му съобщение в инстаграм, че благодаря за почерпката, но не я приемам, защото не смятам, че е коректно. След това търсеше контакт с мен през различни приятели, докато накрая Ванко 1 не ни запозна. Любовта ни пламна веднага. Грабна сърцето ми с това, че е домошар, а аз също обичам да си седя вкъщи, и двамата обичаме да готвим. Много си паснахме като характери и още първата седмица знаех, че това е мъжът, от който искам да имам деца. Той е много сериозен човек, който държи на семейството си и брани ценностите ни. Когато се преместих при него, имаше 6 кучета и виждайки каква огромна любов има към животните, знаех, че ще е много добър баща. Рядко се среща някой с толкова голямо сърце, който никога няма няма да подмине човек в нужда. Винаги ще се отзове и ще помогне.

Четете още

ГОТИНА И СЕКСИ! Светлана Гущерова се разкрасява

ГОТИНА И СЕКСИ! Светлана Гущерова се разкрасява

Мъжът на Светлана Гущерова влиза в политиката

Мъжът на Светлана Гущерова влиза в политиката

Реклама
Реклама
Реклама