Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16745850 www.bgdnes.bg

Жената на Гонзо - Мариета, стана учителка

Мариета работи в детската градина на Мариян Христов

Съпругата на легендата на "Левски" Георги Иванов - Мариета, започна работа. След дълги години, посветени на семейството, жената на Гонзо намери своето поприще като детска учителка, научи "България Днес".

Мариета работи като възпитател от известно време насам. Тя е част от екипа на частната детска градина на съпругата на друг бивш футболист Мариян Христов - Диана. Образователното заведение се намира в Драгалевци. Направено е по немски модел, тъй като бившият халф и половинката му дълги години живяха в Германия. Управител е самата Диана Христова. Мариета е представена на сайта като част от екипа й. Жената на Гонзо е възпитател. Децата в градината са от 12-месечни в ясла до 6-годишни в предучилищна група.

Реклама

Диана и половинката на Иванов са приятелки от години. Те се движат в една компания с няколко други футболни съпруги - Десислава (на Димитър Иванков), Мирела (на Станимир Стоилов), Теодора (на Цанко Цветанов), Ирина (на Захари Сираков) и др. Затова не е изненадващо, че Мариета работи именно при жената на Мариян Христов.

Половинката на Гонзо винаги е страняла от светлините на прожекторите. Въпреки всички слухове за негови изневери двамата остават семейство и до днес. Макар и да е имало период, в който са живеели разделени. Това разкри самата Мариета преди време в едно от малкото си появявания - в "Търси се", посветено на Гонзо.

Там двамата споделиха, че бракът им се крепи на големи компромиси заради отсъствията му.

"Винаги ми е показвал загрижеността си и обичта, макар и без романтика", каза тогава Мариета.

Гонзо призна, че е изградил доверие и живее в синхрон със съпругата си.

"Семейството е пристан за мен, там са хората, които ме обичат и на които аз връщам тази обич", обясни Иванов.

Той и Мариета се познават от деца. Стават гаджета на 17 години, а на 14 март 1999-а се женят.

"Нашите съдби са свързани. На 17 години станахме гаджета и така до ден днешен сме заедно. Тук пак се сещам за жълтите бомбастични новини по мой адрес. Постоянно ме развеждат, но аз съм си с Мариета", категоричен бе Гонзо.

Синът им Александър е на 24 години. Той пробва да тръгне по стъпките на баща си. След периоди в "Локомотив" (Пд), "Славия" и "Рилски спортист" в момента изглежда, че се е оттеглил от активна кариера.

Четете още

Гонзо пак поема "лъвовете" за два мача

Гонзо пак поема "лъвовете" за два мача

Гонзо решава за новия селекционер

Гонзо решава за новия селекционер

Реклама
Реклама
Реклама