Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16825266 www.bgdnes.bg

Мъж преби и брутално изнасили бившата си

Напуснатият съпруг като сексуален хищник души до безсъзнание жертвата в Стара Загора

Мъж преби бившата си съпругата и я изнасили брутално в Стара Загора преди малко повече от седмица. За грозния случай става ясно от Районната прокуратура в града, която повдигна обвинения на сексуалния хищник.

Реклама

На 8 януари насилникът се появява на вратата на екссъпругата си и я напада брутално изневиделица. След побоя следва жестока гавра. 39-годишният насилник кара бившата си жена да легне на леглото и я изнасилва по брутален начин. Насилието се случва, след като я принуждава към секс с удари в лицето и в тялото. Докато изнасилва брутално бившата си, я стиска жестоко за шията. Беззащитната 37-годишна жена изпада в безсъзнание, но това не спира коварния насилник. 

Когато жестокият мъж задоволява животинския си нагон, се омита от жилището на жертвата. След няколко часа жената събира сили и се обажда на полицията в Стара Загора. Ченгетата й снемат показанията, а медицински екип я преглежда. Оказва се, че има лека телесна повреда, изразяваща се в болезнен оток в областта на шията, кръвонасядания по ръцете и краката, контузия на корема. Жената е без опасност за живота. Докато лекарите обгрижват брутално изнасилената жертва, органите на реда тръгват по дирите на бившия й мъж.

Оказва се, че преди месеци жената си е издействала ограничителна заповед срещу изнасилвача, но това не му попречва да й посегне отново.

Полицаите успяват да го заловят след няколко дни и го тикват зад решетките. Районната прокуратура в Стара Загора му повдигна цели 4 обвинения. Едното е за жестокото изнасилване, второто е за леките телесни повреда, третото е за нарушаването на ограничителната заповед и последното обвинение е за системното домашно насилие, което е упражнявал върху жертвата.

Към момента жертвата е разпитана, както и множество свидетели. Извършен е оглед на местопрестъплението и са иззети доказателства, които заковават изнасилвача. Назначена е съдебномедицинска експертиза на жертвата. В момента насилникът е в ареста, а жената е изписана за домашно лечение.

Четете още

След блудство: Изведоха сирачетата Рали и Гери от дома им

След блудство: Изведоха сирачетата Рали и Гери от дома им

Сексуален маниак пред Темида за опити за блудство

Сексуален маниак пред Темида за опити за блудство

Реклама
Реклама
Реклама