Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16871292 www.bgdnes.bg

Вергов №1 по крадени профили във Фейсбук

Все по-скандални и изобретателни измами дебнат хората, които търсят любов и компания в интернет. Измамници правят профили на известни български личности във Facebook с единствена цел да експлоатират невинни жертви за финансова печалба, предава Нова.

Лъжливи профили в мрежата, представящи се за Юлиан Вергов, Александър Сано или Владимир Карамазов пишат на самотни жени.

Реклама

„Здравей, ти си мой последовател. Аз адски много ти се радвам, обичам последователите си, много ще се радвам да си пишем". И хората се хващат на това", разказа Владимир Карамазов.

„Здравей, любими мой фен. Аз много ти благодаря, че ти така ме подкрепяш" – е съобщение изпратено от фалшивия профил на Александър Сано.

А фалшивите профили на Юлиан Вергов във Facebook са на килограм. Той е рекордьорът. Успяхме да намерим общо седем фалшиви акаунта.

„Докладвам ги, но нищо не се случва", казва Юлиан Вергов.

„Имаше една жена, която даже беше донесла и подарък. Казвам ѝ, че няма такова нещо, показвам ѝ профила. Тя беше много разочарована. Първо се хвърли върху мен все едно аз имам нещо общо", разказва актьорът.

Измама от името на бившия директор на "Киберпрестъпност" Явор Колев

В други случаи разочарованието, че истинската звезда не знае за съществуването на дадената жена и часовете прекарани в интимни чатове, се превръща в агресия.

„Започват жестоко да ме тормозят и стават агресивни", казва Владимир Карамазом. Така на 5 декември е получил 92 съобщения от фенка.

„Това са някакви такива филми на някакви връзки. Най-вероятно тази жена доста дълго време е живяла в някаква илюзия", казва Владимир Карамазов.

„Начинът на изразяване е толкова нелеп", казва Александър Сано. .

Четете още

Юлиан Вергов: Не обръщам внимание на етикетите, които ми лепват

Юлиан Вергов: Не обръщам внимание на етикетите, които ми лепват

ПАПАРАЦИТЕ ни сгащиха дъщерята на Юлиан Вергов като уличен музикант

ПАПАРАЦИТЕ ни сгащиха дъщерята на Юлиан Вергов като уличен музикант

Реклама
Реклама
Реклама