Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16993144 www.bgdnes.bg

Мишо Шамара вдигна купон за Везенков

Беше много яко, признава певецът легенда 

Рапърът се срещна с баскетболиста в Чикаго 

Мишо Шамара вдигна купон в САЩ по повод срещата си с Александър Везенков!

Бащата на българския рап, който от години живее отвъд Океана, събира приятели и познати в заведение в Чикаго, за да отпразнуват, че са гледали на живо най-добрия роден баскетболист. По-рано през деня Шамара беше на мача между Чикаго Булс и Сакраменто Кинг, а преди неговото начало успява да разговаря и да се снима със спортиста.

"На мача беше много яко. Нямахме щастието да видим Везенков в игра поради контузия, но беше мнооого яко преживяване. Имаше поне 500 българи, дошли от всички краища на Америка да подкрепят. Имаше страхотна организация за среща с нашия спортист преди самия мач. Просто ще остане един страхотен спомен. Понякога си мисля колко е хубав животът, когато си го правиш интересен и пълен с добри вибрации", сподели развълнувано рапърът.

Реклама

Сакраменто Кингс победи Чикаго Булс със 123:115 като гост, а Везенков отново не игра заради контузия в десния глезен.

След края на мача Мишо Шамара спретва лудо парти в местен клуб, като купонът е продължил до малките часове на нощта със селектирани питиета и квалитетни парчета. На партито не присъства българският баскетболист, който веднага отпътува с отбора си за следващия мач от редовния сезон.

Рапърът не крие, че това е един от най-вълнуващите моменти в живота му, като дълго време няма да забрави срещата си с Везенков.

Четете още

Истерия по Везенков в Чикаго

Истерия по Везенков в Чикаго

Везенков напуска "Сакраменто" до дни, пращат го в столицата Вашингтон

Везенков напуска "Сакраменто" до дни, пращат го в столицата Вашингтон

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама