Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17063228 www.bgdnes.bg

Жената на Боби М. се гушка с друг на рождения му ден

 

*Брадаткото се оказва личният коафьор на гимнастичката - Васил Петровичин

Бившата шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова е опасно близка с мистериозен брадат мъж, видимо по-млад от нея. Сензационният кадър е направен в навечерието на рождения ден на нейния съпруг - президента на БФС в оставка Борислав Михайлов. Вчера легендарният бивш вратар навърши 61 години.

Ситуацията веднага разпали повод за различни спекулации за това дали всичко в семейството на бившия вратар е наред. Проверка на "България Днес" показа, че подобни инсинуации не отговарят на истината. Близки приятели до Михайлови разкриват, че бракът им е повече от стабилен. 

Реклама

Оказва се, че загадъчният мъж до Мария е нейният личен коафьор - Васил Петровичин. 32-годишният мъж е популярен в светските среди с прозвището Васко Златните ръце. Сред редовните му клиенти са чалга звезди като Андреа, Анелия, Галена и Софи Маринова. Той е родом от село Гърмен, Благоевградско, и още от 17-годишен грабва ножицата и върти приказни прически. Топстилистът се е погрижил за фризурата на Петрова за личния празник на съпруга й.

Боби М. почерпи в тесен кръг от роднини и близки за рождения си ден. През миналата година той вдигна грандиозно тържество по повод 60-годишния си юбилей. Тогава бившият вратар събра приятелите си в столичния хотел "Милениум", а за доброто настроение на Михайлов се грижиха изпълнители с цигулки. Сега джамборето е било далеч по-скромно, а Боби се готви и за предстоящия изборен конгрес на БФС през март. Засега не е ясно дали той отново ще се кандидатира за президентския пост, или ще бъде представляван от негов наследник.

Само преди дни Мария Петрова се завърна от далечния остров Аруба в Карибско море. Там бившата гимнастичка съчета полезното с приятното. Съпругата на Михайлов участва на първото за годината заседание на Техническия комитет по художествена гимнастика към ФИГ. Трикратната световна шампионка е вицепрезидент в международната федерация. Мария остана впечатлена от красотите на острова и показа снимки оттам в социалните мрежи. "Раят на земята", възкликна тя.

Снощи Петрова дори публикува в инстаграм и снимка от по-младите им години заедно с Боби и го поздрави за рождения му ден.

Към поздравите се включи и дъщерята на Боби и Мария - Елинор. "Благодаря ти, че ми показа как да обичам безусловно", обърна се тя към татко си и показа мил романтичен кадър на родителите си.

Вратарят на "Левски" Николай Михайлов написа в социалните мрежи: "Честит рожден ден, тате! Обичам те!". И пусна снимка, на която баща и син са прегърнати и усмихнати. 

Четете още

Боби М. става първият певец във футбола

Боби М. става първият певец във футбола

Жената на Боби М. избяга на Карибско море

Жената на Боби М. избяга на Карибско море

Реклама
Реклама
Реклама