Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17256602 www.bgdnes.bg

Нарязаната Дебора прави песен за кошмара, който преживяла

Обезобразената 18-годишна певица започва проект с "Дийп зоун"

"Работим по една красива песен за Дебора, която скоро трябва да е готова. В нея тя ще изпее това, което е преживяла." Това споделиха самите "Дийп зоун" за вълнуващия си проект с Дебора пред "България Днес". 18-годишното момиче от Стара Загора получи вълна от съпричастност след ужасяващия случай с насилника й Георги Георгиев, който я малтретира и наряза с макетно ножче.

Групата "Дийп зон проджект" бяха едни от първите, които отправиха предложение към Дебора - безвъзмездно да запишат нейни авторски песни.

Реклама

"Ако лекарите лекуват тялото, то музиката лекува душата", написа тогава до Дебора Диан Савов.

С пост във фейсбук Диан, по-известен като диджей Диан Соло, от името на "Дийп зон проджект" подаде ръка на Дебора. И предложи - запис на нейни авторски песни или кавъри в професионално музикално студио.

"Един ден ми попадна клипче с това как Дебора пее прекрасно една песен. Текстът все едно буквално е писан за тази случка. Много ме жегна това нещо", разказа Савов. И допълва: "Ще поемем целия процес от А до Я, стига Дебора да пожелае. Целият наш ресурс ще бъде на нейно разположение. Това би могло да бъде като спасително въже да я издърпа нагоре. Не го правим за реклама, просто искаме да помогнем."

Месеци по-късно разбираме щастливата новина, че песента на Дебора е вече факт и предстои да излезе много скоро! "Следва и да снимане видеоклип, но нека първо да я издадем! Спазихме си обещанията, които бяхме отправили към нея в онзи момент. Дебора ни потърси, видяхме се и се харесахме за работа по този проект и вече действаме. Тя е много мило и хубаво момиче. Планираме песента да види бял свят в края на март", сподели още Диан пред нас.

За бруталното насилие стана ясно в края на юли месец миналата година, като случаят стана известен поради особената си жестокост. Спешните медици съобщиха за 400 направени шева, за да затворят прорезните рани на Дебора. Случаят стана причина за масови протести в големите градове на страната под надслов "Нито една повече".

След ужасното престъпление от ателие във Варна също показаха съпричастност към Дебора и й подариха естествена перука.

Четете още

Нарязаната Дебора става попфолк певица, ще е конкуренция на Преслава и Галена

Нарязаната Дебора става попфолк певица, ще е конкуренция на Преслава и Галена

Помните ли нарязаната с макетно ножче Дебора? Вижте какви секси снимки пусна

Помните ли нарязаната с макетно ножче Дебора? Вижте какви секси снимки пусна

Реклама
Реклама
Реклама