Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17257552 www.bgdnes.bg

Съседката Патриша се пази от Христо Шопов с камери

Записващо устройство и прожектор са монтирани пред вратата на съседката, обвинила актьора в нападение

С охранителни камери се пази от Христо Шопов съседката му Патриша Тийвс. Това видя "България Днес" след щателно проучване на района, в който живеят двамата.

Реклама

Шопов бе пуснат от ареста, а пред оградата на съседката има монтирана чисто нова камера и прожектор, който да осветява при нужда входа към дома й.

Миналия петък се разбра, че Христо Шопов е бил арестуван, след като е заплашил съседката си с оръжие. Впоследствие пострадалата Тийвс се показа пред медиите. Тя твърди, че актьорът е излязъл заедно с жена си и са тръгнали директно към нея със заплахи, че ще я застреля. Патриша твърдеше, че Шопов е размахвал пистолет и го е насочил към нея. Съдът обаче обяви, че Шопов е заплашвал комшийката с ключове, а не с пистолет.

Скоро след задържането на Шопов излезе и видеото на екшъна, в който се вижда как актьорът излиза от дома си и тръгва към жената от Люксембург, заплашвайки я.

Шопов е арестуван и след като прекарва в ареста 72 часа, е пуснат на свобода срещу подписка. Основанието на съдът за леката мярка за неотклонение е, че няма опасност да извърши друго престъпление.

Актьорът в момента си е вкъщи и обяви пред "България Днес", че се чувства добре и че ще предприеме мерки срещу случката. Шопов може да заведе граждански иск към съседката за набеждаване, тъй като не я е заплашвал с оръжие, а е носил в себе си ключове.

Реклама

Комшийката обаче не е спокойна от това, че Шопов е в дома си - сложила е чисто нова охранителна камера и прожектор, с който да осветява добре входа на своя дом.

Екип на "България Днес" направи опит да се свърже с пострадалата и обвинения в насилие актьор, но без успех. Съседите на въвлечените в скандала се оказа, че не знаят нищо за случката или поне така твърдят.

Няколко актьори и певци вече застанаха в подкрепа на Шопов. Те са категорични, че той не може да е направил това, в което го обвиняват. Освен тях и редови граждани подкрепят актьора. Някои от тях се съмняват,че Шопов е вадил пистолет на комшийката, а други съвсем по нашенски коментират външния вид на Патриша - татуировките и надутите й джуки подсказвали, че жената "не е била наред".

Четете още

Прокуратурата няма да протестира наложената мярка "подписка" на Христо Шопов

Прокуратурата няма да протестира наложената мярка "подписка" на Христо Шопов

Адв. Ина Лулчева за случая с Христо Шопов: Не е имало заплаха с пистолети, закани и прочие!

Адв. Ина Лулчева за случая с Христо Шопов: Не е имало заплаха с пистолети, закани и прочие!

Реклама
Реклама
Реклама