Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17551570 www.bgdnes.bg

Бум на сватби на днешния ден, ето защо

19 двойки се венчават в София 

Четворката носи пречистване и по-добър живот, Бионсе и Джей Зи също се взеха на 4 април 

Бум на сватби на 04.04.2024!

Младоженците избират днешната дата заради наличието на много четворки и често след съвет от астролог. Общо 19 двойки ще се врекат във вечна вярност в София, споделиха пред "България Днес" от "Радостни обреди" в столицата.

Реклама

На същата дата през миналата година бракосъчетанията са били само шест за цяла София, а повече от тройното нарастване на бройката през 2024-та ясно показва желанието на съпрузите да обвържат датата с нумерологията и енергията на цифрата 4.

Четири са сезоните, четири са стихиите, на които са подчинени зодиакалните знаци, четири са посоките на света. Според Петър Дънов четворката означава човека в неговото животинско състояние. Тя символизира Божествен процес, процес на прецеждане, пречистване, на чистилище.

Смята се, че 4 символизира мисълта, цифра на движение, след което свършват страданията. След четири настъпва друг, по-добър живот.

Според изследователя Георги Томалевски четири се нарича още квадрат или кръст. Приета е като цифра на борба и изпитание. Четворката е чистилището на душата и огънят, през който трябва да мине всяко същество, за да заслужи своето достойно място във вечния живот.

Категорично мнение изразява и нумерологът Нина Сивак. Ако датата на сватбата е на 4, 13, 22 и 31, енергията ще съответства на четворка. Според експерта това са много успешни бракове, изградени върху взаимна грижа един към друг.

Една от най-ярките светски двойки избира 4 април за дата на своята сватба. Днес Бионсе и Джей Зи празнуват 16 години от своя брак. През 2008 г. най-популярната музикална двойка в света се врече във вечна вярност.

Макар че в брака им не липсват сексскандали и купища проблеми, двете звезди все още са заедно, а плод на любовта им са трите им деца - Блу Айви Картър и близнаците - Руми и Сър.

Реклама
Реклама
Реклама