Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17561965 www.bgdnes.bg

Лили Иванова на тайна визита в родния Кубрат

Не отишла на опелото на дъщерята на икономката си, травмирала се при посещение на гробища

Лили Иванова е отпрашила тези дни в Кубрат, научи преди всички "България Днес".

Естрадната легенда е заминала към родния град само с шофьора си. Това е изненада за хората от най-близкото й обкръжение, тъй като от няколко години неин постоянен спътник е личният й пиар - младият импресарио Николай Недеков. Примата не обявила пред никого целта на визитата си в градчето, където е дошла на бял свят.

Реклама

Според нейни колеги обаче от три-четири години Лили е започнала да посещава редовно Кубрат. Там знаменитата певица обикновено се среща с кмета и други местни величия. Запознати издават, че най-вероятно това й посещение е свързано с поредната дарителска инициатива от нейна страна. Лили вече дари огромен брой книги от личната си библиотека на градската библиотека в Кубрат веднага след като пожар изпепели детския й отдел.

Наскоро любимата певица на няколко поколения българи създаде фондация на свое име, която ще стопанисва някога имотите и авоарите на изпълнителката на "Ветрове", определени от нея за увековечаване на името й в българската музика. В родния си град естрадната поп икона даде два последователни концерта от 2022-ра насам и може би ще даде и трети, в чест на рождения си ден.

Лили Иванова не е била забелязана сред изпратилите в последния й път дъщерята на своята бивша икономка, към която тя запази специалното си отношение, дори и когато Мария вече не беше нейната дясна ръка в домакинството. 73-годишната жена бе почернена от загубата на щерка си Златка, която миналия месец загуби битката с най-коварната болест. Лили изпратила цветя и съболезнования, но обяснила, че всяко посещение на гробища я травмира дълбоко и затова се старае да ги избягва. На кремацията на покойната жена са присъствали само нейните най-близки хора, научи вестникът.

Изпълнителката на "Панаири" не присъства и на опелото на "любовта на живота си" - нейния втори съпруг Иван Пеев. Лили изпратила по шофьора си огромен букет цветя и по думите на свои близки няколко дни след траурната церемония не можела да сдържи сълзите си.

Четете още

Ето я Лили Иванова като млада (невиждани снимки)

Ето я Лили Иванова като млада (невиждани снимки)

Лили Иванова и Йорданка Христова: Без месо и прегрешения се живее 100 години!

Лили Иванова и Йорданка Христова: Без месо и прегрешения се живее 100 години!

Реклама
Реклама