Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17589322 www.bgdnes.bg

КОШМАР! Маймуна хапе и опикава звезда от "Един за друг"

Екшън в Занзибар 

Костенурка едва не изяжда пръста на Радина 

Голям екшън преживяват Петър и Радина от "Един за друг" по време на почивката им в Занзибар. Маймуна първо хапе, а после напикава Петър. Малко преди това половинката му Радина едва не остава без пръст, с който да нагости гладна костенурка в екзотичното африканско кътче.

Това са само част от приключенията, които двойката от миналия сезон на риалити шоуто преживяват по време на своята почивка.

Реклама

"Жестоко изгоряхме, мазане с фактор минимум 50 10 пъти дневно си е задължително. Но местните ни късат и ни дават алое вера от градината им, и върши чудеса", споделят препатилите Петър и Радина.

И разказват още една забавна история. "Според масаите, с които се срещнахме, колкото по-високо скача един мъж, толкова по-мъжествен е, по-достоен за вожд на племето и заслужава най-красивите жени. Според това Пепи никога няма да е вожд, а ако продължава така да скача, и жена няма да има", смее се Радина.

Оказва се, че двамата плажуват в Занзибар заедно с местни крави, които след закуска се оттеглят на заслужена почивка по плажовете на острова. И тъй като Радина е по-поспалива, заедно с животните се отдава на дрямка край вълните.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама