Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17632829 www.bgdnes.bg

Георги Лозанов разкри ТАЙНАТА на своите папийонки

Медийният експерт Георги Лозанов разкри тайната защо постоянно носи папийонки на шията си. Всъщност любовта му към този аксесоар идва още от детска възраст заради негов любим човек.

"Бяха ми подарък от дядо... След това, когато придобих публичен образ, започнах да нося папийонка всеки ден", обясни Лозанов пред водещата Деси Банова-Плевнелиева в рубриката "Тук и сега" по Нова телевизия.

Реклама

Той е философ по образование, един от най-известните медийни експерти в България, културолог и преподавател във Факултета по журналистика на Софийския университет. Един от най-трудните моменти в живота на Лозанов бил, когато братовчед му загинал в катастрофа заедно с жена си.

"Заедно с роднини започнахме да се грижим за двете им деца. Помогнахме им да поемат по собствен път. Всичко стана изведнъж, като че ли една ръка ги взе и ги качи на небето. Въпросът е човек да не се отказва да бъде щастлив въпреки трудностите", разказа Георги Лозанов. По думите му любовта е единствената ни защита спрямо тревожното човешко битие.

Защо домът на Лозанов се нарича "Къщата на птиците", може да видите ТУК.

Четете още

Ванга разкрива шпионин на професор Лозанов

Ванга разкрива шпионин на професор Лозанов

Гого Лозанов - мъжът в черно

Гого Лозанов - мъжът в черно

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама