Реклама
https://www.bgdnes.bg/misterii/article/17639658 www.bgdnes.bg

Ванга за 2024-а: Чакат ни войни, терористични атаки и криза

  • Световните медии цитират днес петричката врачка и Нострадамус
  • Стряскащи предсказания! Светът си задава въпроса започна ли трета световна война през 2024 година

Само преди броени дни половин свят осъмна със стряскащ прочит на Ванга - че от 2024 г. Европа вече няма да е същата, чакат ни терористични атаки, голяма икономическа криза и биологични нападения, както и опит за убийство през лятото на Владимир Путин.

Реклама

"Дейли Мейл", "Ню Йорк Пост" и британският "Индипендънт" също се включиха в преписването на новините, дошли от устата на българската пророчица. Според близки до петричанката единственото позитивно предсказание за годината е увеличаването на медицинските пробиви.

Починалата през 1996 г. Вангелия Гущерова става популярна и като балканския Нострадамус, тъй като множество от предсказанията й се оказват верни. Тя прави такива за всяка година до 5079 г., когато според нея ще дойде краят на света.

За 2024 г. Ванга е категорична, че ни чакат повече лоши неща, отколкото добри. След като преди ден Иран атакува Израел с десетки изстреляни дронове и ракети, светът уплашено си зададе въпроса - започва ли трета световна война? Освен Ванга стотици са световните пророци, които говорят за ескалация на напрежение именно в Близкия изток.

За най-обширно и подробно предсказание се смята това на грузинския старец Георгий, който се преселва на Атон заради преследванията в родината си. Той предсказва седем опустошителни войни за света, съобщават световните издания. Първата от тях вече се случи - нападението на Грузия над Южна Осетия и боевете с Русия. Втората война беше войната в Сирия. Третата война е тази в Украйна. Според отец Георги третата световна война ще започне по оста САЩ и Израел в борба срещу Иран. Тя ще продължи доста години.

Към посочените сили ще се присъединят и китайците, които ще преминат река Ефрат с 200-милионна армия и ще се приближат до Йерусалим. В същото време руснаците ще се борят с НАТО в Турция.

Реклама

Означава ли всичко това, че сме на ръба на ядрен конфликт? Въпреки въпросите Георгий споменава в пророчествата, че краят на войната "ще съвпадне с двете пасхалии", което означава, че през тази година двете пасхалии, католическата и православната, ще съвпаднат. Най-вероятно това ще бъдат следните години: 2045, 2048, 2052, 2055 и 2058.

Французинът Мишел дьо Нострадам, повече известен с латинизираното име Нострадамус, е сред най-известните пророци и астролози в света. Той твърди в своя труд "Предсказания", че трета световна война ще започне от Иран. Войната няма да започне отведнъж, а напрежението с времето ще ескалира. Според него Иран ще използва оръжия за масово поразяване и това ще доведе до изчезването на цели държави.

Илън Мъск: Предотвратете трета световна!

Собственикът на Tesla, SpaceX и X (Twitter) Илон Мъск заяви на конференция, че "съществуването на нашата цивилизация е заложено на карта". Мъск разкритикува американската политика, заявявайки, че нейният приоритет трябва да бъде предотвратяването на трета световна война и предотвратяването на прерастването на регионалните конфликти в глобални. Сред последните той особено подчерта поредния кръг на ескалация на напрежението между Израел и палестинския "Хамас".

Севрюкова, дядо Влайчо и Петър Дънов зоват: Българи, приберете се у нас до 2027-а!

Духовните пророци и водачи у нас - Ванга, дядо Влайчо, Слава Севрюкова и Петър Дънов, са категорични, че България няма да бъде засегната от каквито и да било войни.

Единственото условие за нашенци да останат "недокоснати" е да се приберат в страната до 2027 г. "Защото там, където сега е земя, ще стане вода. Много държави ще потънат, катаклизми ни чакат, но България ще пребъде", твърди пророчицата Ванга в предсказанията си. Дънов и Севрюкова също са категорични, че спасението е в страната ни, която ще стане "раят на Балканите".

Четете още

Баба Ванга вещае атентат срещу Путин

Баба Ванга вещае атентат срещу Путин

Нешка Робева РАЗКРИ: Ванга ми каза, че извънземните са сред нас

Нешка Робева РАЗКРИ: Ванга ми каза, че извънземните са сред нас

Реклама
Реклама
Реклама