Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17656999 www.bgdnes.bg

ДРАМА! Натали Трифонова без гадже

Хубавицата няма да придружава приятеля си Мартин Чой на състезанието "24-те часа на Льо Ман"

Синоптичката Натали Трифонова ще е известно време без гадже. Хубавицата няма намерение да пътува до Франция, за да гледа на живо и да подкрепи половинката си Мартин Чой, издават от екипа на "Денсинг старс". Докато дългокраката водеща танцува, любимият й цяла седмица тренира, а в събота и неделя ще участва в маратонската надпревара "24-те часа на Льо Ман" при мотоциклетистите.

Реклама

Колеги на самия Мартин са на мнение, че това е по-добре и за самия него. Без сексапилната Натали до себе си Чой ще може да се концентрира по-добре, което е абсолютно задължително при подобен дълъг и изтощителен старт. Участниците въртят тренировъчни обиколки и настройват машините си цели четири дни, което също е много уморително и имат нужда от почивка.

Сексапилната блондинка и мотоциклетният ас се запознават в предаването й COOLt през януари 2023 година, когато Мартин гостува при Трифонова. Спортистът започва да й пише и любовта им пламва. Колкото и да се крият и да не афишират любовта си, през миналото лято двамата бяха забелязани в самолета за италианския остров Капри, а след това и на други пътешествия.

Двамата дори посрещат заедно 2024 година в столичен пиано бар, а преди това Чой изненадва блондинката с воаяж до Рим за рождения й ден. Според запознати връзката на синоптичката с шампиона е сериозна и той дори вече я е запознал с дъщеря си Киара. Чой е разделен с майката на момичето и минава за един от най-желаните ергени.

Преди две години блондинката беше забъркана в афера с влиятелен политик, част от сглобката, който според запознати редовно я глезел със скъпи и луксозни придобивки като бижута с диаманти и мощен автомобил. Преди това мацката имаше дългогодишна връзка с Доан Хасан, с когото се събираха и разделяха няколко пъти, а когато не са били заедно, са имали забежки.

Докато Чой се подготвя за отговорния старт, участието на Натали в танцувалното шоу развихри буря сред феновете й. Според част от тях в шоуто има някакъв заговор срещу блондинката и партньора й Димитър, който вече е печелил формата, но в Австрия. Самата дама се е занимавала сериозно с танци до 2012 г., когато решава да се посвети на телевизията, и според почитателите си се справя отлично, но завистници нарочно гласуват за други участници, за да остане Натали назад и да отпадне още преди финала.

Четете още

Дългуч притеснява гаджето на Натали Трифонова

Дългуч притеснява гаджето на Натали Трифонова

Загадката е разкрита! Натали Трифонова печели "Денсинг старс"

Загадката е разкрита! Натали Трифонова печели "Денсинг старс"

Реклама
Реклама
Реклама