Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1766574 www.bgdnes.bg

Открехнаха сексуални гаври с четири отвлечени момичета

Проникновените изповеди за сексуални гаври с четири отвлечени момичета от бургаското село Маринка принуди магистратите от бургаския районен съд да проведат съдебното заседание при закрити врати. На него не бяха допуснати журналисти.

Извращенията са извършвани от съседа на жертвите Георги Гочев. Заедно с ромката Стоянка Тодорова, с която живеел на семейни начала, те отвличали жертвите.

Реклама

Някои от момичетата са били издърпвани за косите директно от улицата и вкарвани брутално в колата на обвиняемите.

В дома на Гочев потърпевшите били завързвани за повече от едно денонощие.

По разказите на жертви ромката вкарвала различни предмети в половите им органи. Това ставало пред очите на изверга, който се възбуждал и облекчавал. До тези потресаващи факти около случилото се преди година се добра сайтът Флагман.бг.

От съображения за сигурност не се издават и имената на жертвите, които се изправиха лице в лице с насилниците си в съда, за да потърсят възмездие.

Георги Иванов Гочев има и швейцарско гражданство. Със Стоянка Тодорова е отвличал момичета в периода от 20 февруари до 14 март 2012 година.

И четирите момичета, които са пълнолетни, били бити, но нито една от тях не била изнасилена. Гочев се самозадоволявал, докосвайки, опипвайки, удряйки.

Делото протече днес по съкратено производство, тъй като Гочев и Тодорова признаха отчасти вината си за стореното. Двамата са обвинени още за грабеж и изнудване.

Очаква се утре следобед съдия Диана Ганева да излезе със съдебно решение.

Реклама
Реклама
Реклама