Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17715662 www.bgdnes.bg

ХИТРО! Покана за бала с багер, тир и балон

Фойерверки и дим включени в ритуала 

Абитуриентите се състезават за най-оригинално предложение към класната за купона 

Абитуриенти от Математическата гимназия "Акад. Кирил Попов" поканиха по атрактивен начин своя любим преподавател Росен Вълчев с неговата най-харесвана изпълнителка. Попфолк иконата Рени запя в негова чест песента си "Като птица съм свободна".

Реклама

"Имам изключителната възможност да съм тук днес в Математическа гимназия – Пловдив, и от името на 12 "Е" клас да отправим официална покана към един изключителен човек - господин Росен Вълчев", каза Рени в двора на училището. Поканата беше съпроводена от димки и озвучаване.

А зрелостници от училище "Св. св. Кирил и Методий", отново в Пловдив, поканиха на бала своя класен ръководител с рок банда.

"Искахме да поканим класния ни ръководител - Константин Петров, да дойде с нас на бала по нестандартен и запомнящ се начин. Той обожава рок музиката и преценихме, че нещото, което най-много ще го зарадва, е това. Сигурни сме, че това ще остане топъл спомен както в неговото сърце, така и в нашите", споделят абитуриентите. Учителят се трогнал от жеста и потвърдил категорично, че ще отиде на бала.

Абитуриентите от 12 "Д" в Профилирана гимназия "Христо Ботев" в Дупница изненадаха класната си Татяна Ангелова-Кръстовчева, като я качиха на балон. Полетът бил умело маскиран като подарък за 8 март и до последно учителката не подозирала какво я очаква. "На 8 март я изненадахме със свободен ВИП полет с балон за двама с подсигурена бутилка пенливо вино. Полетът се състоя на 13 април. Без тя да знае, всички ученици от класа я изчакахме на мястото за кацане, където вдигнахме много шум", разказва младежите.

В Града под тепетата зрелостниците явно са отличници по оригинални идеи. Ученици от 12 "Д" клас в училище "Арх. Камен Петков" поканиха на бала своята класна, като подкараха малък багер. Така те изненадаха по тематичен начин госпожа Мария Трапова, която преподава по специални предмети на транспортно строителство. На превозното средство абитуриентите закачиха плакат-покана: "Елате с нас на бала".

Реклама

Абитуриенти от 12 "Б" клас на Националното училище по пластични изкуства и дизайн "Акад. Дечко Узунов" отправят покана за бала на своя класен ръководител Диана Шамбурова, избирайки да се облекат в автентични народни носии. Дрехите са от различни краища на България, като всяка една от носиите е над 100-годишна.

По време на почивката от мача между "Левски" и "Берое" от футболното първенство учителката в столичното 108-о училище "Никола Беловеждов" г-жа Руменова получи незабравима изненада от своите ученици. Госпожата бе поканена от 12 "А" клас на техния бал чрез обявление на светлинното табло на стадион "Георги Аспарухов" и съобщение от диктора на стадиона.

Младежи от Девин поканиха класната си ръководителка Фанка Башева на бала си с мощния клаксон на тир. На него поставили голям транспарант с въпрос: "Госпожо Башева, ще дойдете ли с нас на бала?", а възможните отговори били: "Да" и "Разбира се". Преминали през целия град с украсения с балони камион.

Възпитаниците от 12-и клас на училище "Св. св. Кирил и Методий" в благоевградското село Крупник канят на бал по нестандартен начин класния ръководител г-жа Мая Златева, преподавател по химия и опазване на околната среда. Това се случва на 18 март, рождения ден на Златева, в двора на училището. С много фойерверки, отброяване до 12 на фона на песента "Срещу вятъра" и с надпис, използвайки елементите на Периодичната система (таблицата на Менделеев), канят г-жа Златева да ги придружи на щастливото събитие.

С червен килим пред входа на гимназията 12-класници от Математическата гимназия в Бургас изненадаха дългогодишната си учителка по химия Антоанета Великова. Облечени в бели престилки, те поканиха г-жа Великова, която тази година се пенсионира. А ученици от 12 "А" клас в езиковата гимназия "Христо Ботев" в Кърджали сюрпризираха класната си ръководителка Елван Осман с голям светещ надпис "Елате с нас на бала", монтиран до кърджалийския театър "Димитър Димов".

Четете още

Рени кани учител на абитуриентски бал

Рени кани учител на абитуриентски бал

Иво вози с линейки абитуриенти в нужда

Иво вози с линейки абитуриенти в нужда

Реклама
Реклама
Реклама